Usein kysyttyä

Kuvauspalveluita tarvitsevalle 

Palvelun käyttö on erittäin yksinkertaista ja tapahtuu 3 vaiheessa.
1. Täytä tarjouspyyntölomake ja kuvaile kuvauksesi tarve.
2. Saat tarjouksen jopa 7 eri kuvaajalta sähköpostiisi ja voit vertailla kuvaajien tarkemmat tiedot sekä asiakkaiden jättämät arvostelut palvelun kautta.
3. Vahvista palvelun kautta mieleisesi kuvaaja. Kuvaaja saa yhteystietosi ja nauti palvelusta. Kuvauksen jälkeen voit jättää asiakaspalautteen.
Palvelu on kuvauksen tilaavalle loppuasiakkaalle täysin ilmainen.
Jos haluat, että tunnuksesi poistetaan palvelusta, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu(at)valokuvaajat.fi

Kuvaajille ja kuvauspalveluyrityksille

Palvelun käyttö on hyvin yksinkertaista.
1. Rekisteröitynä ja vahvistettuna kuvaajana pystyt selaamaan asiakkaidemme tarjouspyyntöjä.
2. Voit jättää tarjouksen tai kustannusarvion sinua kiinnostaviin avoimiin tarjouspyyntöihin.
3. Jos asiakas vahvistaa sinun palvelusi, saat ilmoituksen ja asiakkaan yhteystiedot sähköpostiin. Komissiopohjaisessa hinnoittelussa luomme sinulle myös kuvausta vastaavan laskun automaattisesti.
4. Ilmoita lopuksi mahdollisesta lisämyynnistä tai muutoksista suoraan ylläpidolle.
Palveluntarjoajille liittyminen ja palvelussa näkyminen on ilmaista. Palvelun toimintaa ylläpidetään palvelun hinnaston mukaisilla komissiopohjaisilla maksuilla, jolloin palveluntarjoaja saa erittäin kustannustehokasta, tulospohjaista markkinointia.
Palvelu on riskitön palveluntarjoajille. Palvelu ei veloita komissiopohjaisessa palvelumallissa mitään palveluntarjoajalta, jos asiakas ei päädy kanssasi sopimukseen, eikä halua ostaa palvelua.
Ei laskuteta. Palveluntarjoajat vastaavat itse toteutuneen toimeksiannon laskuttamisesta loppuasiakkaalta ja kaikista tarjoamaansa palveluun liittyvistä sitoumuksista. Valokuvaajat.fi toimii ainoastaan markkinapaikkana paveluntarjoajien ja asiakkaiden yhdistämisessä ja palveluiden markkinoimisessa.
Palveluntarjoajaa laskutetaan automaattisesti toteutuneen toimeksiannon pohjalta heti, kun toimeksianto vahvistuu loppuasiakkaan puolesta. Palveluntarjoajan velvollisuutena on ilmoittaa myös muista toteutuneista toimeksiannoista, jotka on sovittu palvelun ulkopuolella, mutta joissa asiakas on löytänyt palveluntarjoajan Valokuvaajat.fi palvelun kautta (saanut palveluntarjoajalta vastauksen). Ilmoitusvelvollisuus muodostuu, kun asiakas vahvistaa tilauksen kuvaajalle. Palveluntarjoajan peruutus- ja varausmaksujen tulee lähtökohtaisesti kattaa mahdolliset asiakkaiden perumisista aiheutuvat kulut.
Erityisesti hääkuvauksissa varsinainen kuvaustapahtuma on vasta kuukausien päässä. Olemme kuitenkin päättäneet, että yksinkertaisuuden vuoksi laskutamme toteutuneista toimeksiannoista kuvaajaa heti, kun asiakas vahvistaa kuvauksen. Laskun eräpäivä tulee vahvistuksesta parin viikon päähän.
Palveluntarjoajan peruutus- ja varausmaksujen tulisi lähtökohtaisesti kattaa mahdolliset asiakkaiden perumisista aiheutuvat kulut. Jos kuvaajalla ei kuitenkaan ole etukäteismaksuja, voi kuvaaja pyytää komissiopohjaisen laskutussumman mukaista hyvitystä seuraavissa laskuissa.
Palvelua mainostetaan ja markkinoidaan aktiivisesti. Valokuvaajat.fi palvelun päätuote on mukana olevien palveluntarjoajien palveluiden markkinointi ja pääasiallisena markkinointikanavana toimivat tällä hetkellä Internet ja muut digitaaliset media.
Kyllä ehdottomasti! Suosittelemme, että käytät myös palvelun ulkopuolisia markkinointikeinoja. Palvelumme ulkopuolinen toimintasi ei liity palveluumme mitenkään ja maksatkin ainoastaan palvelun käytöstä ja sen kautta tulleista toimeksiannoista voimassaolevan hinnaston mukaisen maksun.
Löydät lisää tietoa palvelun käyttö- ja sopimusehdoista.
Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä