Usein kysyttyä

1. Mitä palvelu maksaa?

Palvelu on kuvauksen tilaavalle loppuasiakkaalle täysin ilmainen ja myös palveluntarjoajille liittyminen ja palvelussa näkyminen on ilmaista. Palvelu perii ainoastaan toteutuneista kaupoista hinnaston mukaisen komission palveluntarjoajilta, jolloin palveluntarjoaja saa erittäin kustannustehokasta, tulospohjaista markkinointia.

2. Onko Valokuvaajat.fi riskitön palveluntarjoajalle?

Palvelu on täysin riskitön sekä loppuasiakkaille, että palveluntarjoajille. Palvelu ei veloita mitään palveluntarjoajalta, jos asiakas ei päädy kanssasi sopimukseen, eikä halua ostaa palvelua.

3. Laskutetaanko loppuasiakasta palvelun kautta?

Ei laskuteta. Palveluntarjoajat vastaavat itse toteutuneen toimeksiannon laskuttamisesta loppuasiakkaalta ja kaikista tarjoamaansa palveluun liittyvistä sitoumuksista. Valokuvaajat.fi toimii ainoastaan markkinapaikkana paveluntarjoajien ja asiakkaiden yhdistämisessä ja palveluiden markkinoimisessa. 

4. Miten palveluntarjoajan laskutus tapahtuu?

Palveluntarjoajaa laskutetaan automaattisesti toteutuneen toimeksiannon pohjalta heti, kun toimeksianto vahvistuu loppuasiakkaan puolesta. Palveluntarjoajan velvollisuutena on ilmoittaa myös muista toteutuneista toimeksiannoista, jotka on sovittu palvelun ulkopuolella, mutta joissa asiakas on löytänyt palveluntarjoajan Valokuvaajat.fi palvelun kautta (saanut palveluntarjoajalta vastauksen). Ilmoitusvelvollisuus muodostuu, kun asiakas vahvistaa tilauksen kuvaajalle. Palveluntarjoajan peruutus- ja varausmaksujen tulee lähtökohtaisesti kattaa mahdolliset asiakkaiden perumisista aiheutuvat kulut.

5. Miksi kuvaajalle lähettämämme laskun eräpäivä on niin pian?

Erityisesti hääkuvauksissa varsinainen kuvaustapahtuma on vasta kuukausien päässä. Olemme kuitenkin päättäneet, että yksinkertaisuuden vuoksi laskutamme toteutuneista toimeksiannoista kuvaajaa heti, kun asiakas vahvistaa kuvauksen. Laskun eräpäivä tulee vahvistuksesta parin viikon päähän.

6. Mitä jos kuvaus peruuntuu?

Palveluntarjoajan peruutus- ja varausmaksujen tulisi lähtökohtaisesti kattaa mahdolliset asiakkaiden perumisista aiheutuvat kulut. Jos kuvaajalla ei kuitenkaan ole etukäteismaksuja, voi kuvaaja pyytää laskusumman mukaista hyvitystä seuraavista laskuista.

7. Markkinoidaanko palvelua?

Palvelua mainostetaan ja markkinoidaan aktiivisesti. Valokuvaajat.fi palvelun päätuote on mukana olevien palveluntarjoajien palveluiden markkinointi ja pääasiallisena markkinointikanavana toimivat tällä hetkellä Internet ja muut digitaaliset media.

8. Saanko kuvaajana edelleen markkinoida omia palveluitani täysin normaalisti?

Kyllä ehdottomasti! Suosittelemme, että käytät myös palvelun ulkopuolisia markkinointikeinoja. Palvelumme ulkopuolinen toimintasi ei liity palveluumme mitenkään ja maksatkin ainoastaan palvelun käytöstä ja sen kautta tulleista toimeksiannoista voimassaolevan hinnaston mukaisen maksun.

9. Olen palvelussa kuvaaja ja asiakas sopi kuvauksen suoraan kanssani. Miten toimin?

Kun olet antanut asiakkaalle vastauksen palvelumme kautta, olet velvoitettu palvelun kulloisenkin mukaisen hinnaston mukaiseen markkinointimaksuun. Helpoin tapa ilmoittaa palvelun ulkopuolella tapahtuneista myynneistä ja kuvausten sopimisista laittaa viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu(at)valokuvaajat.fi.

10. Miten poistan tunnukseni?

Jos haluat, että tunnuksesi poistetaan palvelusta, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu(at)valokuvaajat.fi

11. Mistä lisätietoa?

Löydät lisää tietoa palvelun käyttö- ja sopimusehdoista.

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä