Lapsikuvaus

Kilpailuta Lapsikuvaus

Jo yli 300 ammattikuvaajaa ja yli 10000 tyytyväistä asiakasta

Löydä sopiva Lapsikuvaaja helpommin


Jätä tarjouspyyntö kuvaustarpeestasi

Lapsikuvaus tietoa

Lapsikuvaus on kuva lapsesta

Lapsikuvaus on mukava tapa ikuistaa lapsesi. 

Lapsikuvaus voidaan toteuttaa joko perinteisesti studiossa tai asiakkaan toiveiden mukaan jossakin muussa sopivassa miljöössä. Esimerkiksi oman kodin piha, läheinen kotimiljöö, kaupunkimaisema tai tuttu leikkipuisto ovat paikkoja, joissa kuvaus voidaan toteuttaa.

Studiokuvaus on perinteisesti ollut yleisempi tapa, mutta nykyisin yhä useammat vanhemmat haluavat kuvata lapsen säiden salliessa ulkona.

Kuvauspaikan valinnassa kannattaa valita se paikka, jossa lapsi käyttäytyy täysin omana itsenään, eikä turhaan jännitä ainakaan ympäristöä. Tässä tapauksessa oma koti on usein paras vaihtoehto, vaikkakin studiokuvaus voi joissakin tapauksissa olla huomattavasti yksinkertaisempi toteuttaa.

Lapsikuvauksen järjestelyt

Valokuvaukseen kannattaa varata noin 1,5 – 2,5 tuntia kuvauspaikasta riippuen. Parhaassa tapauksessa lapsi on levännyt ja syönyt hyvin ennen kuvausta, jotta voidaan välttyä “känkkäränkältä” ja muulta hampaiden kiristelyltä.

Valokuvauksen järjestelyissä kuvaaja huomioi erityisesti valaistuksen ja luonnonvalon määrää sekä tarvittaessa käyttää erilaisia taustoja luomaan haluttua tunnelmaa. Jos valokuvaus tehdään ulkona, säävaraus otetaan myös huomioon.

Kuvaustilanteeseen pyritään luomaan rauhallinen tunnelma ja hyvät valokuvaajat pystyvät nopeasti luomaan yhteyden ja luottamuksen lapsen kanssa, jotta hänen ei tarvitse jännittää. Hyvät valokuvaajat pystyvät ottamaan luonnollisia valokuvia, joissa lapsi esimerkiksi leikkii tai käyttäytyy muuten ilman turhaa jäykkyyttä.

Lapsen asua valittaessa siistit, mutta yksinkertaiset vaatteet toimivat parhaiten. Liian räikeitä värejä ja suuria kuvioita kannattaa välttää. Jos kuvattavia henkilöitä on useampia, kannattaa valita samantyyppisiä ja samansävyisiä vaatteita.

Palvelumme kautta voit tilata myös lapsikuvaukset. Panostamme siihen, että saat valokuvaajan, joka osaa huomioida sekä vanhempien, että lapsen tarpeet.

Kuvista kiitokset Riikka Kajander Photography ja “D Sharon Pruitt”, cc Flickr.

Asiakkaiden palautteita | 108 arvostelua keskiarvolla 4.6 |

Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Kilpailuta Lapsikuvaus tästä

Muuta

Lapsikuvaus hinta

Lapsikuvaus Porvoo, Lapsikuvaus Järvenpää, Lapsikuvaus Tampere, Lapsikuvaus Vantaa, Lapsikuvaus Tuusula, Lapsikuvaus Lappeenranta, Lapsikuvaus Nokia, Lapsikuvaus Pirkkala, Lapsikuvaus Sipoo, Lapsikuvaus Raisio, Lapsikuvaus Kouvola, Lapsikuvaus Kirkkonummi, Lapsikuvaus Naantali, Lapsikuvaus Espoo, Lapsikuvaus Nurmijärvi, Lapsikuvaus Kerava, Lapsikuvaus Kuopio, Lapsikuvaus Hyvinkää, Lapsikuvaus Hämeenlinna, Lapsikuvaus Lohja, Lapsikuvaus Mäntsälä, Lapsikuvaus Nummela, Lapsikuvaus Salo, Lapsikuvaus Kempele, Lapsikuvaus Joensuu, Lapsikuvaus Rovaniemi, Lapsikuvaus Pori, Lapsikuvaus Vihti, Lapsikuvaus Masku, Lapsikuvaus Kangasala, Lapsikuvaus Lempäälä, Lapsikuvaus Rusko, Lapsikuvaus Kotka, Lapsikuvaus Vaasa, Lapsikuvaus Lieto, Lapsikuvaus Ylöjärvi, Lapsikuvaus Karkkila, Lapsikuvaus Siuntio, Lapsikuvaus Raasepori, Lapsikuvaus Seinäjoki, Lapsikuvaus Lahti, Lapsikuvaus Turku, Lapsikuvaus Hanko, Lapsikuvaus Kaarina, Lapsikuvaus Oulu, Lapsikuvaus Pornainen, Lapsikuvaus Riihimäki, Lapsikuvaus Jyväskylä, Lapsikuvaus Helsinki, Lapsikuvaus Imatra, Lapsikuvaus Paimio, Lapsikuvaus Loviisa,


Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä