Lapsikuvaus

Kilpailuta Lapsikuvaus

Jo yli 150 ammattikuvaajaa ja yli 1000 tyytyväistä asiakasta

Löydä sopiva Lapsikuvaaja helpommin


Jätä tarjouspyyntö kuvaustarpeestasi

Lapsikuvaus tietoa

Lapsikuvaus on kuva lapsesta

Lapsikuvaus on mukava tapa ikuistaa lapsesi. 

Lapsikuvaus voidaan toteuttaa joko perinteisesti studiossa tai asiakkaan toiveiden mukaan jossakin muussa sopivassa miljöössä. Esimerkiksi oman kodin piha, läheinen kotimiljöö, kaupunkimaisema tai tuttu leikkipuisto ovat paikkoja, joissa kuvaus voidaan toteuttaa.

Studiokuvaus on perinteisesti ollut yleisempi tapa, mutta nykyisin yhä useammat vanhemmat haluavat kuvata lapsen säiden salliessa ulkona.

Kuvauspaikan valinnassa kannattaa valita se paikka, jossa lapsi käyttäytyy täysin omana itsenään, eikä turhaan jännitä ainakaan ympäristöä. Tässä tapauksessa oma koti on usein paras vaihtoehto, vaikkakin studiokuvaus voi joissakin tapauksissa olla huomattavasti yksinkertaisempi toteuttaa.

Lapsikuvauksen järjestelyt

Valokuvaukseen kannattaa varata noin 1,5 – 2,5 tuntia kuvauspaikasta riippuen. Parhaassa tapauksessa lapsi on levännyt ja syönyt hyvin ennen kuvausta, jotta voidaan välttyä “känkkäränkältä” ja muulta hampaiden kiristelyltä.

Valokuvauksen järjestelyissä kuvaaja huomioi erityisesti valaistuksen ja luonnonvalon määrää sekä tarvittaessa käyttää erilaisia taustoja luomaan haluttua tunnelmaa. Jos valokuvaus tehdään ulkona, säävaraus otetaan myös huomioon.

Kuvaustilanteeseen pyritään luomaan rauhallinen tunnelma ja hyvät valokuvaajat pystyvät nopeasti luomaan yhteyden ja luottamuksen lapsen kanssa, jotta hänen ei tarvitse jännittää. Hyvät valokuvaajat pystyvät ottamaan luonnollisia valokuvia, joissa lapsi esimerkiksi leikkii tai käyttäytyy muuten ilman turhaa jäykkyyttä.

Lapsen asua valittaessa siistit, mutta yksinkertaiset vaatteet toimivat parhaiten. Liian räikeitä värejä ja suuria kuvioita kannattaa välttää. Jos kuvattavia henkilöitä on useampia, kannattaa valita samantyyppisiä ja samansävyisiä vaatteita.

Palvelumme kautta voit tilata myös lapsikuvaukset. Panostamme siihen, että saat valokuvaajan, joka osaa huomioida sekä vanhempien, että lapsen tarpeet.

Kuvista kiitokset Riikka Kajander Photography ja “D Sharon Pruitt”, cc Flickr.

Muuta

Lapsikuvaus Helsinki, Lapsikuvaus Espoo, Lapsikuvaus Vantaa, Lapsikuvaus Porvoo, Lapsikuvaus Järvenpää, Lapsikuvaus Tampere, Lapsikuvaus Oulu, Lapsikuvaus Turku, Lapsikuvaus Lahti, Lapsikuvaus Lappeenranta, Lapsikuvaus Tuusula, Lapsikuvaus Kirkkonummi, Lapsikuvaus Nokia, Lapsikuvaus Pirkkala, Lapsikuvaus Sipoo, Lapsikuvaus Raisio, Lapsikuvaus Kouvola, Lapsikuvaus Nurmijärvi, Lapsikuvaus Naantali, Lapsikuvaus Jyväskylä, Lapsikuvaus Kempele, Lapsikuvaus Kerava, Lapsikuvaus Kuopio, Lapsikuvaus Hyvinkää, Lapsikuvaus Hämeenlinna, Lapsikuvaus Kaarina, Lapsikuvaus Lohja, Lapsikuvaus Mäntsälä, Lapsikuvaus Nummela, Lapsikuvaus Salo, Lapsikuvaus Vihti, Lapsikuvaus Joensuu, Lapsikuvaus Rovaniemi, Lapsikuvaus Pori, Lapsikuvaus Riihimäki, Lapsikuvaus Lieto, Lapsikuvaus Masku, Lapsikuvaus Kangasala, Lapsikuvaus Lempäälä, Lapsikuvaus Rusko, Lapsikuvaus Kotka, Lapsikuvaus Vaasa, Lapsikuvaus Ylöjärvi, Lapsikuvaus Seinäjoki,


Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä