Hääkuvauksen hinta

Vertaile hääkuvaajien hintoja helposti

Palvelussamme on jo yli 400 ammattilaista, jotka tarjoavat hääkuvauksia koko Suomessa juuri sinun budjettiisi sopivalla hinnalla.
 

Vertaile hääkuvausten hinnat tästä  

Jo 10 000 tyytyväistä asiakasta

Voit halutessasi sisällyttää kuvaukseen

  • Hääpotretit
  • Häiden valmistelut (kampaajat, meikkaus ja juhlatilan valmistelut)
  • Vihkimistilaisuus
  • Iltajuhla
Lisäksi saatat haluta valokuvien lisäksi häävideon tai vaikkapa huomenlahjakuvauksen, joka otetaan usein jo ennen hääpäivää.
 
Mitä erityisemmän ja valmiimman kuvauspaketin haluat, sitä enemmän palvelu maksaa. Usein kuvat luovutetaan asiakkaalle eri tavoin, esimerkiksi muistitikulla, pilvipalvelun kautta, valokuvakansiona tai erillisinä potrettikuvina.

Kaikki valokuvaajat eivät halua luovuttaa kuviensa kopiointioikeuksia asiakkaille, jolloin asiakas voi joutua tilaamaan lisäkuvat suoraan valokuvaajalta, mutta tästä kannattaa keskustella etukäteen kuvaajan kanssa.

Kannattaa myös muistaa, että tekijänoikeudet julkaisuoikeuksineen säilyvät useimmiten valokuvaajalla, jolloin asiakas ei saa julkistaa kuvia missä tahansa.

Yksi suosittu vaihtoehto ovat hienot, koristellut valokuvakansiot, joissa kaikki kuvat on muokattu ja mietitty tarkasti lopputulosta ajatellen. Valmiit hiotut kokonaisuudet tuovat hienoon juhlakuvaukseen erityisen loppusilauksen.


Hinta

Hääkuvaajien hinnat vaihtelevat noin 300 eurosta 1500-2500 euroon riippuen kuvaajasta ja kuvausajasta. 300-500 eurolla saat useimmiten ainoastaan vihkitilaisuuden ja potrettikuvat.

Mitä enemmän kuvaustunteja ja juhlan kuvaamista haluat mukaan, sitä enemmän palvelu maksaa, mutta suhteessa yksittäisten kuvaustuntien ja kuvien hinta pienenee.

Päivän hääkuvaus maksaa noin 700 eurosta aina 2500 euroon asti.

Yleinen asiakkaiden harhaluulo on, että kuvausajan pidentäminen nostaisi paljonkin kuvauksen hintaa, vaikka todellisuudessa tuntikohtainen hinta pienenee. 

Mitä kokeneemman ja taitavamman valokuvaajan haluat, sitä enemmän kuvaaja maksaa. Parhaat valokuvaajat varataan jopa kaksi vuotta ennen häitä, joten erityisesti kesälauantaille suunniteltua hääjuhlaa varten kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä!

Satojen käyttäjien kokemuksella suosittelemme valitsemaan laadukkaan kuvauspaketin. Hääkuvaus on kerran elämässä tapahtuva tilaisuus, joten hyviin kuviin kannattaa panostaa. Lähes kaikki asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, että he ovat valinneet mahdollisimman hyvän kuvaajan.

Kun jätät tarjouspyynnön palveluumme, pystyt vertailemaan useiden osaavien hääkuvaajien hintoja  ja valitsemaan sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Kilpailuta hääkuvaajat palvelumme avulla

Voit myös lukea lisää hääkuvauksesta.

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä