Rippikuvaus

Kilpailuta Rippikuvaus

Jo yli 150 ammattikuvaajaa ja yli 1000 tyytyväistä asiakasta

Löydä sopiva Rippikuvaus helpommin


Jätä tarjouspyyntö kuvaustarpeestasi

Rippikuvaus tietoa

Haluatko hienon rippikuvan nuoresta kasvamassa kohti aikuisuutta?

Siinä tapauksessa Valokuvaajat.fi -palvelu on ehdottomasti paras valinta rippikuvausta varten! Voit vertailla ammattikuvaajat lähes koko Suomen alueella ja pystyt valitsemaan sinulle sopivinta palvelua. 

Mikä rippikuvauksessa on tärkeää?

Rippikuva on muotokuva yhdestä elämän tärkeimmistä hetkistä, kun nuori on kasvamassa aikuiseksi kovaa vauhtia. Rippijuhla ja rippikuva ovatkin erittäin tärkeitä hetkiä nuoren elämässä.

Kuvauksessa on tärkeää tuoda kuvattavan henkilön persoonallisuus esille mahdollisimman hyvin. Ammattikuvaaja keskittyy ottamaan kuvan, jossa kuvattavan henkilön eleet, ilmeet ja asennot näyttävät luonnollisilta ja nuoren persoonallisuus ikuistuu rippikuvaan.

Jos nuorella on jokin tärkeä harrastus, voidaan kuvaukseen ottaa helposti mukaan jotain harrastuksesta kertovaa rekvisiittaa, joka hienovaraisesti asetallaan näkymään rippikuvassa. Myös rakkaan lemmikin ottaminen kuvaukseen antaa mahdollisuuden ottaa tavallisuudesta poikkeavia kuvia.

Miljöö vai studio?

Perinteisesti rippikuvaus on otettu valokuvaamoiden studioissa, mutta monipuoliset miljöökuvaukset ovat kasvattaneet jatkuvasti suosiotaan. 

Miljöökuvaus antaa mahdollisuuden ottaa hieman rennompia kuvia itselle tärkeissä maisemissa. Toisaalta studion hyötyinä ovat parempi valaistus eikä sää pääse häiritsemään. Lisäksi kuvaus keskittyy hieman enemmän itse henkilöön.

Jos haluat hieman virallisemman muotokuvan, niin valitse studio. Jos kuitenkin haluat ympäristön näkyvän jollakin tavalla rippikuvassa, niin miljöökuvaus voisi olla parempi valinta.

Pukeutuminen

Rippikuvaus voidaan ottaa modernisti juhlapuvussa tai perinteisemmin virallisessa rippiasussa eli albassa. Varsinkin pojilla rippipuku on usein ensimmäinen oikea virallinen juhlapuku, jolloin sen käyttäminen kuvauksessa voi tuntua hienolta.

Vertaa ammattikuvaajat palvelussamme!

Toimialueenamme mm.: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Oulu, Lahti jne. 

Google+

Muuta

Rippikuvaus Helsinki, Rippikuvaus Espoo, Rippikuvaus Vantaa, Rippikuvaus Porvoo, Rippikuvaus Järvenpää, Rippikuvaus Tampere, Rippikuvaus Oulu, Rippikuvaus Turku, Rippikuvaus Lahti, Rippikuvaus Lappeenranta, Rippikuvaus Tuusula, Rippikuvaus Kirkkonummi, Rippikuvaus Nokia, Rippikuvaus Pirkkala, Rippikuvaus Sipoo, Rippikuvaus Raisio, Rippikuvaus Kouvola, Rippikuvaus Nurmijärvi, Rippikuvaus Naantali, Rippikuvaus Jyväskylä, Rippikuvaus Kempele, Rippikuvaus Kerava, Rippikuvaus Kuopio, Rippikuvaus Hyvinkää, Rippikuvaus Hämeenlinna, Rippikuvaus Kaarina, Rippikuvaus Lohja, Rippikuvaus Mäntsälä, Rippikuvaus Nummela, Rippikuvaus Salo, Rippikuvaus Vihti, Rippikuvaus Joensuu, Rippikuvaus Rovaniemi, Rippikuvaus Pori, Rippikuvaus Riihimäki, Rippikuvaus Lieto, Rippikuvaus Masku, Rippikuvaus Kangasala, Rippikuvaus Lempäälä, Rippikuvaus Rusko, Rippikuvaus Kotka, Rippikuvaus Vaasa, Rippikuvaus Ylöjärvi, Rippikuvaus Seinäjoki,


Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä