Vauvakuvaus

Kilpailuta Vauvakuvaus

Jo yli 150 ammattikuvaajaa ja yli 1000 tyytyväistä asiakasta

Löydä sopiva Vauvakuvaaja helpommin


Jätä tarjouspyyntö kuvaustarpeestasi

Vauvakuvaus tietoa

Vauvakuvaus

Haluatko ottaa muutaman viikon ikäisestä lapsestasi suloisen kuvan?

Vauvakuvaus on hyvin yleinen ja ihastuttava tapa ikuistaa perheen pienimmäinen. Onkohan mitään hellyyttävämpää, kuin pienet sormet, jotka puristavat unisena aikuisen kättä, ja vauva nukahtaa ihan pian uudelleen.

Ota vielä pari vuotta vanhempi isoveli mukaan niin voitte saada hienoja yhteiskuvia. 

Vauvakuvauksessa on tärkeää, että kuvaajalla on vankka kokemus vauvojen käsittelystä. Vaikka naiset saattavat olla tottuneempia pienimpien lasten käsittelyyn, niin myös useat miesvalokuvaajat ottavat mielellään vauvakuvia.

Vinkkejä ennen vauvakuvausta:

Yritä saada vauvasi kuvaukseen silloin, kun hän on nukkunut tarpeeksi ja on hieman pirteämmällä päällä. Myös syönti kannattaa ajoittaa sopivasti, jotta vauva ei ärsyynny heti kuvauksen aluksi. Tällöin on parempi mahdollisuus ottaa kuvia, jossa lapsi on hereillä ja tyytyväisimmillään elämäänsä.

Toisaalta uneliaat kuvatkin ovat suloisia ja kertovat paremmin vauvan elämästä, joka on suurimmaksi osaksi nukkumista. Kuvia voidaan ottaa erilaisissa asennoissa, ja ehkä yleisin tapa on kuvata lapsi sängyllä. 

Kun tarvitset vauvakuvausta tilaa se ammattilaisiltamme.

Kuvat by Studio P.S.V ja Lisa Rosario Photography, cc Flickr.

Google+

Muuta

Vauvakuvaus Helsinki, Vauvakuvaus Espoo, Vauvakuvaus Vantaa, Vauvakuvaus Porvoo, Vauvakuvaus Järvenpää, Vauvakuvaus Tampere, Vauvakuvaus Oulu, Vauvakuvaus Turku, Vauvakuvaus Lahti, Vauvakuvaus Lappeenranta, Vauvakuvaus Tuusula, Vauvakuvaus Kirkkonummi, Vauvakuvaus Nokia, Vauvakuvaus Pirkkala, Vauvakuvaus Sipoo, Vauvakuvaus Raisio, Vauvakuvaus Kouvola, Vauvakuvaus Nurmijärvi, Vauvakuvaus Naantali, Vauvakuvaus Jyväskylä, Vauvakuvaus Kempele, Vauvakuvaus Kerava, Vauvakuvaus Kuopio, Vauvakuvaus Hyvinkää, Vauvakuvaus Hämeenlinna, Vauvakuvaus Kaarina, Vauvakuvaus Lohja, Vauvakuvaus Mäntsälä, Vauvakuvaus Nummela, Vauvakuvaus Salo, Vauvakuvaus Vihti, Vauvakuvaus Joensuu, Vauvakuvaus Rovaniemi, Vauvakuvaus Pori, Vauvakuvaus Riihimäki, Vauvakuvaus Lieto, Vauvakuvaus Masku, Vauvakuvaus Kangasala, Vauvakuvaus Lempäälä, Vauvakuvaus Rusko, Vauvakuvaus Kotka, Vauvakuvaus Vaasa, Vauvakuvaus Ylöjärvi, Vauvakuvaus Seinäjoki, Vauvakuvaus Karkkila, Vauvakuvaus Pornainen, Vauvakuvaus Siuntio, Vauvakuvaus Raasepori, Vauvakuvaus Hanko,


Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä