Huomenlahjakuvaus

Kilpailuta Huomenlahjakuvaus

Jo yli 150 ammattikuvaajaa ja yli 1000 tyytyväistä asiakasta

Löydä sopiva Huomenlahjakuvaus helpommin


Jätä tarjouspyyntö kuvaustarpeestasi

Huomenlahjakuvaus tietoa

Hääkuvaukseen liittyy nykyään usein myös huomenlahjakuvaukset, jolloin tuoreelle miehelle/vaimolle annetaan lahjaksi erityinen valokuva tai jopa kokonainen kalenteri valokuvineen.

Monesti huomenlahjakuvaus halutaan tehdä boudoir-kuvaus -tyylillä, jolloin romanttinen tai jopa eroottinen kuva annetaan rakkaalle lahjaksi huomenpäivänä.

Milloin ja miten huomenlahjakuvaus toteutetaan?

Perinteisesti kuvat kuvataan jo ennen häitä, häävalmisteluiden aikana, mutta kuvat annetaan sulhaselle vasta hääyön jälkeen.

Huomenlahjakuvauksen yksityiskohdat ja suunnittelu kannattaa sopia valokuvaajan kanssa rauhassa ja hyvissä ajoin ennen valokuvausta, jotta jännittäminen kuvaustilanteessa vähenisi.

Periaatteessa hyvin monipuoliset ja erilaiset asusteet sopivat kuvaukseen ja myös ympäristö voi vaihdella asiakkaan tarpeen mukaan. Jotkut haluavat kuvata studiossa, mutta myös hotelli, koti tai jokin muu ympäristö sopivat kuvaukseen.

Vaikka “petiromantiikan” sisällyttäminen kuvaan boudoir-tyyppisesti onkin yksi tavallisimmista huomenlahjakuvauksen piirteistä, monipuolisilla asuvalinnoilla asiakas pystyy helposti vaikuttamaan kuviensa tunnelmaan. Tällöin kuva voi olla muutenkin kuin romanttisella tavalla erikoinen ja mielenkiintoinen lahja.

Joskus kuvaus voi toimia esimerkiksi yhtenä ohjelmanumerona häiden polttareissa. Parhaiten kuvaus onnistuu kuitenkin, kun kuvaustilanteessa ei ole liian monta ulkopuolista ihmistä valokuvaajan lisäksi.

Voit pyytää kätevästi tarjouksen valokuvauksesta palvelumme kautta.

Aloituskuva by Belen Galli.

Google+

Muuta

Huomenlahjakuvaus Helsinki, Huomenlahjakuvaus Espoo, Huomenlahjakuvaus Vantaa, Huomenlahjakuvaus Porvoo, Huomenlahjakuvaus Järvenpää, Huomenlahjakuvaus Tampere, Huomenlahjakuvaus Oulu, Huomenlahjakuvaus Turku, Huomenlahjakuvaus Lahti, Huomenlahjakuvaus Lappeenranta, Huomenlahjakuvaus Tuusula, Huomenlahjakuvaus Kirkkonummi, Huomenlahjakuvaus Nokia, Huomenlahjakuvaus Pirkkala, Huomenlahjakuvaus Sipoo, Huomenlahjakuvaus Raisio, Huomenlahjakuvaus Kouvola, Huomenlahjakuvaus Nurmijärvi, Huomenlahjakuvaus Naantali, Huomenlahjakuvaus Jyväskylä, Huomenlahjakuvaus Kempele, Huomenlahjakuvaus Kerava, Huomenlahjakuvaus Kuopio, Huomenlahjakuvaus Hyvinkää, Huomenlahjakuvaus Hämeenlinna, Huomenlahjakuvaus Kaarina, Huomenlahjakuvaus Lohja, Huomenlahjakuvaus Mäntsälä, Huomenlahjakuvaus Nummela, Huomenlahjakuvaus Salo, Huomenlahjakuvaus Vihti, Huomenlahjakuvaus Joensuu, Huomenlahjakuvaus Rovaniemi, Huomenlahjakuvaus Pori, Huomenlahjakuvaus Riihimäki, Huomenlahjakuvaus Lieto, Huomenlahjakuvaus Masku, Huomenlahjakuvaus Kangasala, Huomenlahjakuvaus Lempäälä, Huomenlahjakuvaus Rusko, Huomenlahjakuvaus Kotka, Huomenlahjakuvaus Vaasa, Huomenlahjakuvaus Ylöjärvi, Huomenlahjakuvaus Seinäjoki, Huomenlahjakuvaus Karkkila, Huomenlahjakuvaus Pornainen, Huomenlahjakuvaus Siuntio, Huomenlahjakuvaus Raasepori, Huomenlahjakuvaus Hanko,


Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä