Panoraamakuvaus

Kilpailuta Panoraamakuvaus

Jo yli 150 ammattikuvaajaa ja yli 1000 tyytyväistä asiakasta

Löydä sopiva Panoraamakuvaus helpommin


Jätä tarjouspyyntö kuvaustarpeestasi

Panoraamakuvaus tietoa

Panoraamakuva Chicago

Panoraamakuvauksella saat ympäristöstä, rakennuksista, toimitiloistasi tai tapahtumastasi hienon kuvan, jota käyttäjä voi pyörittää mielensä mukaan 360° tietokoneen tai muiden laitteiden näytöillä.

Mihin panoraamakuvaus sopii parhaiten?

Panoraamakuvaus antaa huomattavasti monipuolisemman mahdollisuuden esitellä haluamaasi kohdetta tai tuotetta asiakkaillesi ja muille kohderyhmille. Panoraamakuva on toiminnallinen valokuva, jossa normaalit kuvakulmat eivät ole rajoittavia tekijöitä.

Usein kuvausta käytetään

  • Hotellien, ravintoloiden ja toimitilojen esittelyssä
  • Pihojen ja ympäristön kuvaamiseen
  • Korkeiden rakennusten katolta kuvaamiseen ottamalla maisemakuvia
  • Tuotteiden esittelyyn esimerkiksi kuvaamalla auton sisätilat

Miten kuvaus tapahtuu?

Pääperiaatteena on, että kuvaajalla on tehokas järjestelmäkamera, tukeva jalusta, jossa panoraamapää, vatupassi ja kalansilmälinssi.

Kohde kuvataan pyörittämällä kameraa jalustan päällä tasaisin astevälein ja viimeisenä kuvataan kameran alla oleva kohta ilman jalustaa, jotta se ei näy lopullisessa kuvassa.

Vielä tärkeämpi osa lopputulosta on kuvankäsittely, jossa kuvat yhdistetään saumattomaksi kokonaisuudeksi ja kuvaan liitetään mahdolliset ääniefektit ja siirtymät toisiin kuviin. Useita kuvauspisteitä ja niiden välisiä siirtymiä käytetään erityisesti sisätilojen esittelyssä, jossa kuvat esittelevät useita eri huoneita ja tiloja.

Lopuksi valmis kuva viedään palvelimelle, josta se on käytettävissä asiakkaan kotisivuilla tai muissa digitaalisissa medioissa.

Wikipedian artikkeli aiheesta.

Tilaa panoraamakuvaus

Valokuvaajat.fi palvelussa voit verrata toimialueesi ammattivalokuvaajat jättämällä keskitetyn tarjouspyynnön.

Kuvaajiemme toimialueena lähes koko Suomi, erityisesti Helsinki, Turku, Tampere, Lahti, Jyväskylä, Oulu ja muut kaupunkialueet.

Aloituskuva by tommerton2010 Flickr cc.

Google+

Muuta

Panoraamakuvaus Helsinki, Panoraamakuvaus Espoo, Panoraamakuvaus Vantaa, Panoraamakuvaus Porvoo, Panoraamakuvaus Järvenpää, Panoraamakuvaus Tampere, Panoraamakuvaus Oulu, Panoraamakuvaus Turku, Panoraamakuvaus Lahti, Panoraamakuvaus Lappeenranta, Panoraamakuvaus Tuusula, Panoraamakuvaus Kirkkonummi, Panoraamakuvaus Nokia, Panoraamakuvaus Pirkkala, Panoraamakuvaus Sipoo, Panoraamakuvaus Raisio, Panoraamakuvaus Kouvola, Panoraamakuvaus Nurmijärvi, Panoraamakuvaus Naantali, Panoraamakuvaus Jyväskylä, Panoraamakuvaus Kempele, Panoraamakuvaus Kerava, Panoraamakuvaus Kuopio, Panoraamakuvaus Hyvinkää, Panoraamakuvaus Hämeenlinna, Panoraamakuvaus Kaarina, Panoraamakuvaus Lohja, Panoraamakuvaus Mäntsälä, Panoraamakuvaus Nummela, Panoraamakuvaus Salo, Panoraamakuvaus Vihti, Panoraamakuvaus Joensuu, Panoraamakuvaus Rovaniemi, Panoraamakuvaus Pori, Panoraamakuvaus Riihimäki, Panoraamakuvaus Lieto, Panoraamakuvaus Masku, Panoraamakuvaus Kangasala, Panoraamakuvaus Lempäälä, Panoraamakuvaus Rusko, Panoraamakuvaus Kotka, Panoraamakuvaus Vaasa, Panoraamakuvaus Ylöjärvi, Panoraamakuvaus Seinäjoki,


Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä