Kuvavuorinen

Kameran takana Federation of European Photographers’n European Photographer (EP) -arvon saavuttanut valokuvaajamestari (MEAT), sekä Lapin vuoden yksinyrittäjänä 2022 palkittu Jarno Vuorinen, joka 12 vuoden ajan teki asiakaspalvelutyötä elokuvien parissa huomaten tuolloin kiinnittävänsä huomiota erityisesti siihen, millaisista kuvista elokuva muodostuu. Aisteja kiehtoi erityisesti elokuvien visuaalisuus: sommittelut, värimaailmat, kuvakulmat, sekä se, miten kuvalla rakennettiin tarinaa.

Elokuvien kautta heräsi kiinnostus valokuviin. Ahmittuaan ensin eri lähteistä tietoa ammattimaisesta valokuvauksesta tie vei suorittamaan ensin valokuvaajan ammattitutkinnon (VAT) ja sen jälkeen valokuvaajamestarin tutkinnon (MEAT).

Toimin pääasiassa Meri-Lapin alueella, mutta sopimuksesta myös muualla. Studiokuvaukset ovat mahdollisia Torniossa, sekä tilojen mahdollistaessa myös asiakkaan luona.

Minulle kuvat ovat edelleen tarinan osia ja pyrin jatkossakin kehittämään myös omaa osaamistarinaani voidakseni tarjota yhä korkeampitasoisempia kuvauspalveluita asiakkaideni moninaisiin tarpeisiin.

Suhtaudunkin jokaiseen eteenpäin luovuttamaani valokuvaan näyttönäni ja lupaan että tarinasi on ikuistamisen arvoinen.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 5 vuotta

Yritykseni on perustettu 2017, eli ammattimaista valokuvausta on takana viiden vuoden verran. Pidän erityisesti hääkuvauksista ja yrityskuvauksista, mutta teen enemmän kuin mielelläni myös muita kuvauksia aina lapsikuvauksista hautajaiskuvauksiin. Minulta saatkin kuvauspalveluita kaikkiin ikuistamisen arvoisiin hetkiisi!

Valokuvaajamestari (MEAT)

Valokuvaaja (VAT)


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Kuvien toimitus digitaalisesti WeTransfer.com -palvelun kautta. Myös paperikuvat mahdollista tilata kauttani.


Matkakulujen korvaus


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä