Mikko Joona

Valokuvaus ja videokuvaus eri alojen yrityksille. Toteutamme valokuvat ja videot monipuolisesti ammattitaidolla.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 20 vuotta

Haluan auttaa asiakasta tuomaan yrityksen tarinan ja tuotteet esiin. En ainoastaan kuvaa kohteitani, vaan luon kuvauksissa tilan, jossa kuvattavan on helppo olla. Asiakkaani ovat arvostaneet joustavuuttani, ammattimaisuuttani ja omista laatuvaatimuksistani kiinni pitämistä.

Sain hankittua yläasteikäisenä ensimmäisen järjestelmäkamerani vuonna 2000 tekemällä kotisivut eräälle yritykselle. Melko pian löysin itseni kuvaamasta bändien keikkoja ja tekemästä mm. keikkaraportteja musiikkilehti Rumballe. Valitsin opiskelualakseni graafisen alan ja tekemällä työtä esimerkiksi lehtimainosten parissa ja kuvauskeikkoja Aamulehdelle sain arvokasta kokemusta kuvien loppukäyttäjien näkökulmasta.

Vuodesta 2004 lähtien olen tehnyt alan töitä täysipäiväisesti, aluksi osakkaana parissa eri yhtiössä ja keväästä 2013 nykyisessä täysin omassa yrityksessäni. Halusin perustaa oman yrityksen ja vastata lopputuloksesta suoraan asiakkaalle. Vähitellen työni on keskittynyt yritysten valo- ja videokuvauksiin.

Erilaiset kuvausympäristöt Suomessa sekä ulkomailla ovat tulleet minulle tutuiksi, ja sen myötä on kehittynyt myös pelisilmää siihen, miten kuvaukset saadaan haastavissakin oloissa toteutettua asiakkaan kanssa asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Olen tehnyt kuvauksia maalla, maan alla, merellä ja ilmassa – mutta veden alla ei vielä ole tullut käytyä.

Tämän yli kahdenkymmenen vuoden aikana olen kuvannut melkein kaikkea mahdollista. Edelleen suhtaudun uusiin haasteisiin mielenkiinnolla ja tartun niihin mielelläni – tästä esimerkkinä pari videokuvausmatkaa Tunisiaan ja Saharan aavikolle. Valokuvaus ja liikkuva kuva kiinnostavat minua myös vapaa-ajalla, ja olen järjestänyt useita henkilökohtaisia yksityisnäyttelyitä ja -projekteja.

Yhteistyöverkosto on kasvanut vuosien myötä ja toteutankin usein projekteja yhteistyökumppaneiden kanssa. Olen myös Fimage ry:n jäsen.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Sähköisesti nettigallerian kautta tai sopimuksen mukaan.


Matkakulujen korvaus

Toteutuneen mukaan.


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä