Valokuvauskilpailut

Oletko jo ammattilainen vai vasta aloitteleva valokuvaaja?

Valokuvauskilpailut ovat yksi parhaimmista tavoista ansaita näkyvyyttä toimialalla, jossa tehokkaimpia kilpailuvalteja ovat hienommat ja kuuluisammat valokuvat, kuin muilla alan yrittäjillä.

Kun haluat erottua toisista alan yrittäjistä, kilpailuja voittaneet kuvat ovat siihen erinomainen keino. Voit mainostaa niitä kotisivuillasi ja ansaitset muutenkin näkyvyyttä kilpailujen kautta.

Kiinnitä kuitenkin aina huomiota valokuvakilpailun ehtoihin, ja millaiset oikeudet järjestäjä ottaa itselleen kilpailukuvien käyttöön.

Joissakin tapauksissa kilpailu on saattanut olla järjestäjälle vain helppo tapa saada ilmaiset käyttöoikeudet kymmeniin osallistujien kuviin, eikä kuvaaja ole edes tajunnut tilannetta, kuin vasta kisa jälkeen. Kun osallistut valokuvauskilpailuun, saatat luovuttaa järjestäjälle vapaat käyttöoikeudet kilpailukuviin ilman korvausta.

Valokuvaajat.fi palvelun tavoitteena on järjestää myös omia valokuvauskilpailuja palvelussa. Ennen sitä voit kuitenkin tutkia alla olevasta listasta muutamia alan tärkeimpiä kilpailuja, joihin voit mahdollisesti osallistua:

 

Jos olet alan ammattilainen, katso myös miten voit markkinoida palveluitasi maksuttomassa palvelussamme.

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä