Valokuvaajat.fi blogin aloitus

Posted by: Valokuvaajat.fi 7 vuotta, 8 kuukautta ago

Valokuvaajat.fi on perustettu tuomaan helpotusta valokuvaajaa etsiville henkilöille. 

Olemme huomanneet, että valokuvaajan löytäminen juhliin, tapahtumiin ja yritystarpeisiin voi olla yllättävänkin työlästä. Kaikki valokuvaajat eivät osaa, eivätkä halua myydä itseään, joilloin Valokuvaajat.fi tuo uuden ja helpomman kanavan myydä kuvausosaamistaan.

Valokuvaajia tarvitaan aina. Jos laitat sukulaisen kuvaamaan häitäsi, voit olla varma, että ainakin hänen juhlansa ovat vähemmän nautinnolliset. Uskomme, että on järkevämpää palkata vähintäänkin puoliammattimainen kuvaaja, joka varmistaa, että juhlista saadaan hyvää kuvamateriaalia, ja joka vielä lisäksi tekee kuvista sopivan koosteen.

Asiakas saa yksinkertaisen ja varman tavan ikuistaa tapahtumansa. Ammattimainen kuvaaja tarjoaa valmiin paketin, jossa on koostettuna juhlan tärkeimmät osa-alueet eikä juhlaväen tarvitse kiinnitää siihen sen enempää huomiota.

Palvelu tulee alkuvaiheessa varmasti muuttumaan sekä valokuvaajien, että käyttäjien toiveesta. Jos ja kun voimme kehittää helpon tilauskanavan valokuvaajaa tarvitseville asiakkaille, luomme arvoa sekä valokuvaajille, että asiakkaille.

Tervetuloa palvelun käyttäjäksi!

Current rating: 5


Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä