Perhekuvaus Oulu - 30.07.2018

Kuvauksen tiedot

Paikkakunta:

Oulu

Kuvauksen arvioitu ajankohta:

ma 30.07.2018

Perhekuvaus

Perhekuvaus Oulu

Valokuvaaja Oulu


Lisätietoja:

Yhteistyö Milli & Abe YouTube kanavan kanssa 100,000 tilaajaa + Millionboard Instagram tilin kanssa 40,000 tilaajaa. Mahdollisuus saada oma nimi ja kasvot näkyviin YouTubessa ja Instagramissa, suomalaiselle yleisölle, Oulu vahvasti edustettuna.

Me vietetään tänään maanantaina 30.7.2018 hääpäivää seikkailupuisto HUIKIAssa Oulun Raksilassa. HUIKIAlla on meneillään Instagram kilpailu joka me halutaan voittaa nappaamalla kuva hyvistä ilmeistä kiipeillen puiden latvoissa ja leikkien kiipeilyköysillä yms.

Kuvaus on yllätys Millille (vaimolle). Hän ei tiedä candid valokuvaamisesta kuvaamisesta mitään. Valokuvauksen ja seikkailun jälkeen paljastetaan valokuvaus osana YouTube videota ja haastatellaan lyhyesti valokuvaajaa.

Palkkiona tarjoan 10€ + Kattavan noston sosiaalisessa mediassa. Kannattaa toimia nopeasti, koska me kuvataan tänään ja tää idea tuli tänä aamuna, niinkuin tavallista ;) Tarkempi kellon aika selviää pian. Mutta noin alkaa ja loppuu noin 16-18. Ole yhteydessä mun puhelinnumeroon 0451476449.

Välinevaatimus todennäköisesti 70-200mm linssi, koska me ollaan yläilmoissa ja ideaalikuva olisi mahdolisimman cändid ainakin aluksi. Seikkailupuistonkanssa voi jutella jos pääsisi itsekkin yläilmoihin parempia kasvonilmeitä hakemaan seikkailun loppupuolella. Ota silti yhteyttä vaikkei löydy juuri tuolaista linssiä. Kuvia ei tarvitse editoida, tuon oman sd tai cf kortin mukana (todennäköisesti jätän kirjekuoreen rekisteröintitiskille)

Parhain terkuin,
Abe

YouTube: youtube.com/channel/UCUGKv6BI98mwteOWunevEuA
Instagram: instagram.com/millionboard/

Arvio maksimibudjetista:

Alle 150 €

Kuvauksen arvioitu kesto

1-2 h


Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä