Videokuvaus Hämeenlinna - 18.05.2017

Paikkakunta:

Hämeenlinna

Kuvauksen arvioitu ajankohta:

to 18.05.2017

Videokuvaus

Videokuvaus Hämeenlinna

Valokuvaaja Hämeenlinna

Kuvauksen kohde:

Osallisuutta osuuskunnista (ESR) hankkeen onnistumistarinat

Käyttökohde:

Osallisuutta osuuskunnista hankkeen tuloksista kertomiseen hankkeen omassa loppuseminaarissa ja muiden hankkeiden seminaareissa sekä hankkeen facebookissa.

Kuvamateriaalia tarvitaan:

2 editoitua videota, toinen kestoltaan 1,5-2 min. ja toinen n. 4-5 min.

Kuvauksen lisätiedot:

Osallisuutta osuuskunnista on ESR -rahoitteinen hanke, jonka tavoitteena on edistää osatyökykyisten osallisuutta ja työllistymistä osuuskuntavalmennusten ja hanketyöntekijöiden avulla viidellä eri paikkakunnalla. Hankkeen tuloksista /onnistumistarinoista on tarkoitus kuvata video, jossa osuuskuntaan osallisiksi lähteneet kertovat omia tarinoitaan lyhyesti, henkilökuvausten lisäksi toivomme videon tuottajalta uudenlaisia ideoita mielenkiinnon herättämiseen, osuuskuntatoiminnan ja osallisuuden esittämiseen. Videoiden toivotaan olevan valmiina ennen juhannusta.
Kuvausten kesto max. 1-2 pv, editointi tarvitaan, kuvauspäivät, -paikka ja hinta neuvoteltavissa vielä lopullisen idean ja toteutuksen pohjalta.
Kilpailutamme videon toteutuksen ESR-ohjeistuksen mukaan vähintään kolmella palvelun tuottajalla. Valitsemme videon toteuttajaksi parhaiten tarpeisiimme vastaavan toimittajan (vertailussa merkittäviä ovat hinta/laatu/palvelun joustavuus). Valittu palvelun toimittaja voi olla myös tämän palvelun ulkopuolinen.

Arvio maksimibudjetista:

750-1000 €

Haluttu käyttöoikeus

Vapaa kaupallinen käyttö

Kuvauksen arvioitu kesto

En tiedä


Asiakas on saanut tarjouksia

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä