Hääkuvaus Raasepori - 15.10.2016

Paikkakunta:

Raasepori

Kuvauksen arvioitu ajankohta:

la 15.10.2016

Hääkuvaus

Hääkuvaus Raasepori

Valokuvaaja Raasepori

  • Hääpotretit
  • Vihkikuvaus
  • Hääjuhlan kuvaaminen

Kuvauksen lisätiedot:

Kyseessä on pienet ja intiimit perhehäät, jossa on hääparin lisäksi 17 henkilöä ja joista 8 on lapsia (iät 5-11). Häihin osallistuu hääparin vanhemmat ja sisarukset puolisoineen, sekä hääparin lapset ja sisarusten lapset.

Tarkoitus olisi ottaa hääpotretit Mustion linnan pihassa ennen juhlapäivällisen alkua, ja yhdessä kuvassa hääparin lapset voisivat olla mukana (iät 5, 7, 9). Lisäksi toiveena olisi ottaa kuva koko 19 hengen seurueestamme.

Vihkiminen toteutetaan sään salliessa myös ulkona, jonka jälkeen siirrymme ravintolaan. Jos sää on huono, vihkiminen toteutetaan sisällä ravintolassa. Morsiamen sisko vihkii parin. Kyseessä on lyhyt siviilivihkiminen.

Toiveena olisi, että hääpotretin ja vihkimisen lisäksi kuvaaja voisi kuvata muutamia kuvia Mustion linnan ravintolassa järjestettävillä juhlapäivällisillä. Ravintolassa on yksi ohjelmanumero (lauluesitys) heti päivällisen aluksi. Muuta ohjelmaa ei ole, eikä juhliin tarvitse jäädä pitkäksi aikaa. Arvioitu aika on lähemmäksi kahta kuin kolmea tuntia. Tarkkaa aloitusaikaa emme vielä tiedä, mutta valoisan aikaan on tarkoitus aloittaa, jotta ulkokuvat onnistuvat (n. klo 16).

Arvio maksimibudjetista:

300-500 €

Haluttu käyttöoikeus

Vapaa yksityinen käyttö

Kuvauksen arvioitu kesto

2-4 h


Asiakas on saanut tarjouksia

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä