Bändikuvaus Helsinki - 03.11.2021

Paikkakunta:

Helsinki

Kuvauksen arvioitu ajankohta:

ke 03.11.2021

Bändikuvaus

Bändikuvaus Helsinki

Valokuvaaja Helsinki

Kuvauksen kohde:

Toimiston arkea ja henkilöstöä työssään, toimiston yksityiskohtia, yleistä tunnelmaa ja fiilistä, mahdollisesti sopimuksen mukaan henkilökuvia "rennolla otteella"

Käyttökohde:

sosiaalisen median kanavat, verkkosivut, sisäinen käyttö, kaupallinen käyttö

Kuvamateriaalia tarvitaan:

Sopimuksen mukaan

Kuvauksen lisätiedot:

Meillä on tarve ammattivalokuvaajan ottamille kuville, joita voimme hyödyntää vapaasti yrityksen sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuillamme, sisäisesti sekä mahdollisesti muissa kaupallisissa yhteyksissä.

Olemme hyvin avoimia erilaisille ehdotuksille, sillä emme varmasti osaa tunnistaa kaikkia tarpeitamme tässä vaiheessa itse.

Kuvaus voidaan toteuttaa joko suppeampana tai laajempana, joten toivoisin tarjouksia noin 3h ja noin 6h setistä sisältäen tiedot kuvien kappalemäärästä kummastakin tapauksesta.

Ajatuksena olisi, että saisimme käyttöömme kuvituskuvaa toimistolta tilojen yksityiskohdista ja yleiskuvia tiloista, kuvituskuvaa toimistolta tiimistämme (6kpl) tekemässä töitä ja olemassa yhdessä ja kuvituskuvaa mahdollisesti säävarauksella ulkona tiimistämme. Lisäksi laajempaan tarjoukseen voisi laskea mukaan ns. rennommalla otteella otetut henkilökuvat kustakin kuudesta tiimiläisestä. Ja jos ammattilaisena osaatte ehdottaa jotain, mitä emme ole tienneet ajatella, kuulemme mielellämme!

Arvio maksimibudjetista:

1000-1500 €

Haluttu käyttöoikeus

Vapaa kaupallinen käyttö

Kuvauksen arvioitu kesto

4-6 h


Asiakas on saanut tarjouksia

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä