Hääkuvaus Jyväskylä - 09.07.2022

Paikkakunta:

Jyväskylä

Kuvauksen arvioitu ajankohta:

la 09.07.2022

Hääkuvaus

Hääkuvaus Jyväskylä

Valokuvaaja Jyväskylä

  • Hääpotretit
  • Vihkikuvaus
  • Hääjuhlan kuvaaminen

Kuvauksen lisätiedot:

Hei!

Etsimme mieheni kanssa hääkuvaajaa Jyväskylään ensi kesäksi. Vihkiminen meillä on Taulumäen kirkossa ja juhlat Vesilinnassa. Vihkiminen alkaa klo 15 ja kuvaajalle olisi tarvetta ainakin vihkimisen alusta häävalssiin saakka. Emme vielä ihan tiedä miten ja missä välissä potrettikuvat olisi järkevintä ottaa, joten ehdotuksia otamme mielellämme vastaan!

Toivoisimme, että kuvaajalla olisi näkemystä sopivien kuvauspaikkojen ja taustojen valintaan sekä meidän asetteluumme. Toivoisimme myös, että kuvat näyttäisivät kauniisti viimeistellyiltä (mielellämme valitsisimme myös itse raakakuvista haluamiamme otoksia tarkemmin editoitavaksi) ja kuvia saisi olla reilusti.

Budjettimme riippuu pitkälti siitä millaista pakettia kuvaajalla olisi meille tarjota. Häävideo voisi kiinnostaa meitä myös, mutta ensisijaisesti etsimme hyvää valokuvaajaa ja kuvien muokkaajaa. Jos lisäksi teet videoita, niin tästä voisimme kuitenkin kuulla tarjouksesi myös.

Tyyliltään kuvat saisivat olla romanttisia ja pidämme maanläheisistä sävyistä. Kuvaajana voit olla harrastelija tai kokeneempi ammattilainen. Tee meille tarjous niin tutustumme aiempiin kuviisi ja katsomme mätsääkö tyylisi meidän kanssamme! :)

- Elina & Markus

Arvio maksimibudjetista:

En tiedä


Asiakas on saanut tarjouksia

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä