Video & Photo Laitinen

Yhdessä tiimini kanssa tuotamme monipuolista valo- ja videokuvauspalvelua yrityksilel ja yksityishenkilöille. Toteutamme esimerkiksi brändikuvauksia, tapahtumavideoita, katalogikuvauksia ja yritysesittelyvideoita. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaasta ja siitä millaisen tarinan hän halua kertoa. Meidän avullamme nämä tarinat saadaan eloon ja autamme mielellämme myös konseptoinnissa.

www.samilaitinen.com


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 5 vuotta

Olemme toteuttaneet kokonaisvaltaisia ratkaisuja suurille pörssiyhtiöille, pienemmille paikalliselle yrityksille ja yksityishenkilöille. Toteuttamani projektit ovat vaihdelleet asiakkaasta riippuen ja sisältäneet tapahtumien ja gaalailtojen kautta, brändikuvauksiin pohjoisen vuorille ja takaisin yrityksen toimialueella brändivideon kuvaamiseen.

Meillä on ollut kunnia työskennellä minien tunnettujen asiakkaiden kanssa mukaanlukien Helsingin Yliopisto, Fazer, Joutsen, Lapland Safaris, Pure Waste, Porsche, Enterprise Ireland Nordics, Partioaitta, Visit Karelia, Dacia, Oiva Isännöinti ja Houdini Sportswear.

Valokuvausharrastusta itsellä on takana yli 20-vuotta. Oma kiinnostukseni alaa ja valo- ja videokuvausta kohtaan on kanatanut läpi vuosien, jonka kautta olen oppinut itsenäisesti ammattilaiseksi.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Sähköpostilla, latauslinkin kautta.


Matkakulujen korvaus

Sopimuksen mukaan.


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä