Valokuvaaja TanjaK

Hei, olen valokuvaaja Tanja Korpela

Kiitos, että tulit profiiliini, toivottavasti löydät täältä etsimäsi.

Kuvaustilanne on meistä monelle aluksi jännittävä (myös minulle, vaikka viihdynkin erinomaisesti kameran takana), joten kerron sinulle hieman itsestäni. Toivon, että sinun on helppoa lähestyä minua minkä tahansa valokuvaukseen liittyvän ideasi tai toiveesi kanssa.

Olen valokuvaajana erittäin onnekkaassa asemassa, sillä saan tehdä työtä jota ihan oikeasti rakastan! Koen, että tehtäväni valokuvaajana on luoda turvallinen kuvaustilanne, jossa saan sinut tuntemaan itsesi kauniiksi ja uskallat rohkeasti heittäytyä kuvattavaksi yksin tai yhdessä läheistesi kanssa. Ajattelen, että tärkeintä työssäni on tehdä asiakkaat onnelliseksi ja iloiseksi. Kuvaan kaikkea elämään liittyvää, pikkiriikkisistä vastasyntyneistä ihmisen viimeiseen matkaan ikuistaen erilaisia, jokainen omalla tavallaan erityisiä tarinoita.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen hoitanut työkseni pieniä lapsia toistakymmentä vuotta ja lasten kanssa toimiminen on aina ollut minulle luonnollista. Kuvaan mielelläni vastasyntyneitä vauvoja ja ikuistan perheiden ainutkertaiset muistot valokuviksi. Rakastan lasten rehellistä aitoutta, iloa, mielikuvitusta, pieniä poskia, täydellisen kaunista ihoa ja varpaanpäitä!

En sano, että lasten kuvaaminen olisi aina helppoa, mutta yllätyksellisyys tekeekin elämästä hauskempaa! Pienet vauvat kasvavat ja muuttuvat niin nopeasti, että voit halutessasi jo odotusaikana ottaa minuun yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä pienen vauvasi ensimmäisten päivien ikuistaminen tunnelmallisiksi kuvamuistoiksi.

Häiden lisäksi kuvaan paljon myös odotusajan hehkuvia äitejä, pariskuntia, perheitä ja häitä toivotussa miljöössä mahdollisuuksien mukaan. Mikäli haluat yhtenäisellä teemalla odotus-, vastasyntynyt- ja 1-vuotiskuvat, ota minuun yhteyttä ja pyydä tarjous! Tähän reiluun vuoteen odotuksesta taaperoksi sisältyy niin paljon tunteita, tapahtumia ja elämää, joita on ihanaa vaalia myöhemmin kuvista välittyvinä muistoina.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 6 vuotta

Odotusajan kuvaus, vastasyntyneiden kuvaus, 1v. kuvaus, perhekuvaus, häät, kihlajakuvaus, rippikuvaus, valmistujaiset, yo-kuvaus, tapahtumakuvaus, lehtikuvaus, yritysten markkinointiin räätälöity kuvaus, kopterikuvaus, hautajaiskuvaus

Opiskelen Tampereen Visuaaliviestinnän Instituutissa (VVI) media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Digitaalisena ja kuvatuotteina


Matkakulujen korvaus

Sovitavissa


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Kilpailuta valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä