Valokuvaaja Lea Björn

Moikka! Olen Lea, erityisesti häihin ja miljöökuvauksiin panostava valokuvaaja. Rakastan kuvata juhlien aitoja tilanteita ja ihanaa tunnelmaa sekä rentoja potrettikuvia. Haluan ikuistaa elämänne tärkeimpiä hetkiä, jotta voitte palata niihin vielä vuosienkin päästä.

Jos pidätte aidoista, rennoista ja värikkäistä kuvista sekä arvostatte sujuvaa ja vaivatonta palvelua, voisin olla oikea kuvaaja juuri teille.

Kamerani edessä voitte olla rennosti omia itsejänne. Kuvaan ihan tavallisia ihmisiä, eikä aiempaa kokemusta kameran takana tarvita, vaan ohjeistan teitä koko ajan. Juhlia kuvatessani toimin mahdollisimman huomaamattomasti ja pyrin sulautumaan vieraiden joukkoon. Näin saadaan parhaat tilannekuvat!

Kuvauspakettini ovat hyvin joustavia. Juhlien kuvaus voidaan sopia päättymään tiettyyn hetkeen ja potrettikuvia on mahdollista ostaa jälkikäteen sen verran kuin haluatte.

Kuvaan häitä, muita perhejuhlia (kuten ristiäisiä ja syntymäpäiväjuhlia), yritystapahtumia, pariskuntia, perheitä, lapsia, rippi- ja valmistujaiskuvia sekä hautajaisia.

Asun Tampereella, mutta kuvaan paljon myös kotiseudullani Päijät-Hämeessä. Pieniä matkakuluja vastaan matkustan todella mielelläni vähän kauemmaksikin!


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 7 vuotta


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Toimitan kuvat nettigallerian kautta, mistä kuvat on halutessaan helppo jakaa myös vieraiden nähtäväksi. Vähintään kuuden tunnin hääkuvauksissa toimitan kuvat myös muistitikulla.

Hääkuvien toimitusaika on kuusi viikkoa, mutta lähetän muutaman sneak peek -kuvan heti häiden jälkeen. Muiden kuvien toimitusaika on enintään neljä viikkoa.


Matkakulujen korvaus

0,8€/km tai sopimuksen mukaan. Tampereen, Lahden ja Orimattilan alueella kuvatessa matkakulut sisältyvät hintaan.


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä