Valokuvaaja Kalle Kervinen

Olen savolaislähtöinen freelance-valokuvaaja Helsingistä. Kuvaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta paljon myös kotiseudullani Etelä-Savossa, sekä sovittaessa missä tahansa muuallakin!

Kameran kanssa olen omimillani kiinteistö- ja arkkitehtuurikivauksessa, hääkuvauksessa, bändikuvauksessa (live & promo), sekä muussa dokumentaristisessa kuvauksessa. Myös henkilökuvaus, kuvajournalismi, sekä kuvankäsittely ovat lähellä sydäntäni.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 10 vuotta

Kokemusta löytyy niin häistä, hautajaisista, henkilökuvauksista, sanoma- ja aikakausilehtikuvauksesta, kuin bändikuvauksestakin vuodesta 2008. Näiden lisäksi lukematon määrä mitä erilaisimpia toimeksiantoja.

Asiakkaitani sekä kuviani julkaisseita tahoja ovat mm. Otavamedia (Suomen Kuvalehti, Anna, Parnasso...) Sanoma Oyj (Helsingin Sanomat, NYT-liite), Länsi-Savo, Jurassic Rock, Joensuun Popmuusikot ry, Ilosaarirock, LujaTalo Oy, Stadin Panimo, sekä suuri määrä yksityishenkilöitä, yrityksiä, bändejä sekä artisteja.

Referenssit kotisivuilla www.kallekervinen.com

Lahden Kansanopisto (2011)
Keuda, Pekka Halosen akatemia (2013)


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Kuvat toimitetaan asiakkaalle pääsääntöisesti sähköisesti, mutta erikseen sovittaessa myös DVD/CD-levyllä, tai muulla halutulla tavalla.


Matkakulujen korvaus

Sovitaan erikseen


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä