Valokuvaaja Ari Suonpää

Tässä kirjoittelee Tampereella vaikuttava valokuvauksen ammattilainen joka aloitti valokuvaamisen jo vuonna 2005.
Harrastus vei mukanaan ja johti lopulta yrityksen perustamiseen. Aluksi kuvasin vähän sitä sun tätä, mutta lopulta koin mielekkäämmäksi kuvata muotokuvia. Muotokuvauksessa pääsee olemaan kuvattavan kanssa vuorovaikutuksessa ja pidän siitä kun saan kuvattavan parhaimmat puolet esiin kuvissa. Muotokuvien lisäksi kuvaan mielelläni myös yritysten tapahtumia sekä hautajaisia. Tampere on vaikutusalueena mutta auto kuljettaa tarvittaessa kauemmaksikin.

Kesällä 2022 valmistuin valokuvaajan ammattitutkintoon Visuaaliviestinnän Instituutista.
Omiksi vahvuuksiani koen olevan mallin ohjaaminen kuvaustilanteessa, jossa malli ei välttämättä ole ikinä ollut koskaan kameran edessä. Itselle on tärkeää että kuvaustilanteesta jää kuvattavalle mieluisa ja ikimuistoinen tilanne.

Kuvattavien kanssa sovitaan aina kuvauspalaveri ennen kuvauksia, jossa keskustellaan asiakkaan toiveista kuvien suhteen. Kuvaukset sujuvat luontevasti ja lopputulos miellyttää molempia osapuolia kun kuvaukset suunnitellaan yhdessä ennen varsinaista kuvaushetkeä.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 23 vuotta

Itseoppinut valokuvaaja, kuvausta harrastanut jo 23 vuotta, joista 7 yrittäjänä. Kesällä 2022 valmistuin Valokuvaajan ammattitutkintoon Visuaaliviestinnän Instituutista.

Valokuvaajan Ammattitutkinto 2022


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Muotokuvaukset

Kaikki muotokuvaukset sisältävät kuvauksen sekä kuvauspalaverin kasvotusten tai puhelimitse. Kuvaus sisältää n. tunnin (1h) kuvauksen miljöössä sekä sähköiset koevedokset nettigalleriassa valintaa varten 2kk ajan. Valokuvat, kuvatuotteet tai digitaaliset kuvat tilaushetkellä voimassa olevien hintojen mukaan.


Matkakulujen korvaus

0.50€/km


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä