Valokuvaaja Ari Suonpää

VALOKUVAAJA ARI SUONPÄÄ

Yritys- ja tapahtumakuvaukset koko maassa, muoto- ja muut kuvaukset Tampereen seudulla.

Tieni ammattikuvaajaksi alkoi harrastuksesta vuonna 2005. Vuosien virratessa harrastus vei matkassaan, ja kesällä 2022 valmistuin valokuvaajaksi Visuaaliviestinnän Instituutista.

Monipuolisen kuvaamisen kautta itselleni syttyi kipinä kuvata pääasiassa muoto-, yritys- ja tapahtumakuvauksia. Rakastan olla tilanteiden tarkkailijana ja tallentajana niin isoissa kuin pienimmissäkin tapahtumissa. Kuvaushetkessä nautin ihmisten aitojen tunteiden tallentamisesta ja tarinan rakentamisesta kuvieni kautta.

Yhdessä tekeminen, kuvattavan ohjaaminen ja luovuus ovat vahvuuksiani, kun puheeksi otetaan muotokuvaus. Tavoitteeni on luoda kuvaushetkiin hyvä tunnelma, jossa jokainen voi tuntea olonsa luontevaksi ja josta jää muistorikas kokemus.

Kukin kuvaus alkaa aina aloituspalaverilla kasvotusten tai etänä. Näin pääsemme parhaiten kiinni asiakkaan toiveisiin ja onnistuneeseen lopputulokseen. Käy tutustumassa sivuihinin (www.arisuonpaa.fi) ja löydät tarkempia kuvaustietoja hintoineen sekä galleriasta työnäytteitäni.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 11 vuotta

Itseoppinut valokuvaaja, kuvausta harrastanut jo 23 vuotta, joista 11 vuotta yrittäjänä. Kesällä 2022 valmistuin Valokuvaajan ammattitutkintoon Visuaaliviestinnän Instituutista.

Valokuvaajan Ammattitutkinto 2022


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Muotokuvaukset

Kaikki muotokuvaukset sisältävät kuvauksen sekä kuvauspalaverin kasvotusten tai puhelimitse. Kuvaus sisältää n. tunnin (1h) kuvauksen miljöössä sekä sähköiset koevedokset nettigalleriassa valintaa varten 2kk ajan. Valokuvat, kuvatuotteet tai digitaaliset kuvat tilaushetkellä voimassa olevien hintojen mukaan.


Matkakulujen korvaus

0.75€/km


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä