Tuomas Girsen Photography

Tuomas Girsen Photography on kokenut ja monipuolinen valokuvaaja, joka tarjoaa laadukkaita valokuvauspalveluita erilaisiin tarpeisiin. Tuomas on erikoistunut henkilö-, tapahtuma-, hää-, tuote- ja musiikkikuvaukseen.

Hänellä on laaja kokemus erilaisista valokuvausprojekteista, ja hän osaa tarjota asiakkailleen yksilöllisiä ja räätälöityjä ratkaisuja. Tuomas ymmärtää, että jokaisella asiakkaalla on erilaiset tarpeet ja tavoitteet, ja hän pyrkii aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri heille.

Tuomas käyttää aina huippuluokan valokuvauslaitteistoa, joka mahdollistaa terävät ja laadukkaat kuvat. Hän myös hallitsee erilaisia valaistustekniikoita ja käyttää niitä taitavasti luodakseen halutunlaisen tunnelman ja ilmeen kuviinsa.

Tuomas on tunnettu asiakaspalveluhenkisyydestään ja ammattimaisesta työskentelytavastaan. Hän tekee yhteistyötä asiakkaiden kanssa avoimesti ja läpinäkyvästi, ja varmistaa aina, että he ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Jos etsit kokenutta ja monipuolista valokuvaajaa, joka pystyy toteuttamaan erilaisia projekteja ammattitaidolla ja intohimolla, Tuomas Girsen Photography on oikea valinta sinulle.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 17 vuotta

www.tuomasgirsen.fi
www.instagram.com/tuomasgirsen

Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto pohjana ja siitä herännyt mielenkiinto johti itseopiskeluun :) Teen paljon henkilökuvia, konsertteja, tapahtumia ja häitä.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Wetransfer tai sovitusti


Matkakulujen korvaus


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä