Tmi Oona Linna

Olen nuori, onnellinen valokuvaaja pääkaupunkiseudulta. Olen valokuvannut yli 6 vuotta ja nauttinut kuvaamisesta suunnattomasti. Heti kun tuli sopiva tilaisuus, halusin perustaa oman valokuvausyrityksen. Halusin päästä kuvaamaan ihmisiä ja kuulemaan samalla heidän tarinoitaan. Rakastan aitojen hymyjen ja ihanien hetkien taltiointia ja haluankin tarjota asiakkaalleni muistoksi laadukkaat ja upeat valokuvat.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 2 vuotta

Kuvauskokemusta 6 vuotta monenlaisesta kuvauksesta. Pääpainona muotokuvat, tapahtumakuvat, arkkitehtuuri- , urheilu- ja ruokakuvat. Nyt yrityksen perustamisen jälkeen olen kuvannut eniten muotokuvia: ylioppilaskuvia, lapsikuvia ja rakastavaisten parien kuvia. Olen kuvannut myös urheilua ja yrityksen ulkopuolella myös paljon muutakin matkakuvista ruokakuviin.

Itseoppinut, kokemuksen ja jatkuvan valokuvaamisen kautta hyödyntäen kaikkea tietoa internetistä mitä olen vaan voinut löytää.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Asiakkaan toivomassa muodossa. Peruskäytäntönä, että kuvat ladataan salasanasuojatulle sivulle internettiin, mutta kaikki tavat CD:stä paperikuviin tai kuvakirjoihin onnistuvat.


Matkakulujen korvaus

0€ Pääkaupunkiseudulla, muualle Suomeen matkakulut neuvotellaan erikseen.


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä