Tää päivä

Valokuvauspalvelusi, kun on Tää päivä!

.
.
HÄÄKUVAUS

Kuvaamme kaiken pituisia häitä, pelkästä vihkimisestä aina kokopäivän dokumentaariseen kuvaukseen. Jos ette vielä tiedä minkä pituinen kuvaus Teidän tarpeisiinne sopisi, voimme ennen sopimusta keskustella tarpeistanne.

Tunnemme juhlat ja tahdomme suoda Teille sujuvan juhlan kuvaamisen osalta. Teidän ei tarvitse valokuvauksesta mitään - kuvaajamme osaavat kysyä juuri ne oikeat kysymykset ja ottaa huomion kaiken kuvaukseen liittyvän, jotta Teidän päivänne ikuistuu kaikessa täydellisyydessään. Palvelulupauksenamme on tunnelmallisten hääkuvien lisäksi onnistunut kuvauskokemus.

Kuvauksiimme sisältyy aina suunnittelupalaveri. Lisäksi saatte kaikki onnistuneet kuvat käsiteltyinä vain viiden arkipäivän kuluessa kuvauksesta. Juhlia seuraavana päivänä saatte 2-5 ensimmäistä kuvaa käsiteltynä. Emme julkaise hääkuvianne missään ilman erillistä suostumusta.

.
.
PERHE/PARISKUNTA/ KIHLAJAIS/ODOTUSAJAN/YLIOPPILAS/RIPPIKUVAUS

Kuvaamme toiveidenne mukaan joko miljöössä, kotonanne, tai studiolla Lahdessa. Jokaiseen kuvaukseen sisältyy suunnittelupalaveri puhelimitse. Saatte kaikki onnistuneet kuvat käsiteltyinä vain viiden arkipäivän kuluessa kuvauksesta.

Newborn- eli vastasyntyneen kuvaus onnistuu (allergiavapaalla) studiollamme tai kotonanne, tuomme mukanamme kuvausvarusteet.

Huomioimme kaikki toiveesi. Tervetuloa onnistuneeseen kuvaukseen.

.
.

ASUNTOKUVAUS

Oletko myymässä tai vuokraamassa asuntoasi tai kiinteistöäsi? Kuvaamme valoisat ja kertovat kuvat kohteestasi tai kohteistasi! Tarvittaessa myös kuvauskohteen stailaaminen, tässä kuvauspakettimme:

Paketti 1. Pelkät kuvat
- Asunnon tai kiinteistön kuvat käsiteltyinä verkkoalustalle kahdessa arkipäivässä kuvauksesta.

Paketti 2. Kuvat ja kevyt stailaus
- Kohde sisustetaan kevyesti, tuomme mukanamme sisustustarvikkeet ja tarvittaessa hahmotamme tilan tuntua kevyillä kalusteilla. Hyvä valinta tyhjään kohteeseen tai kohteisiin, joissa sisustukseen ei ole osattu tai ehditty panostamaan.

Paketti 3. Kuvat ja kokonaisvaltainen stailaus ja siivous
- Valintasi silloin, kun kohde tarvitsee myös siivousta. Siivous sisältää kuvissa näkyvien pintojen siistimisen (lattiat, pöytätasot, ikkunat, hyllyköt, terassit yms.). Lisäksi stailaamme kohteen mukana tuomillamme sisustustarvikkeilla ja tarvittaessa kalustamme tilan kuvia varten. Tässä vaihtoehdossa teemme kirjaimellisesti kaiken.

+ Ilmoitustekstin kirjoittaminen
Ammattimaisten valokuvien lisäksi asuntoa tai kiinteistöä kaupataan tai vuokrataan iskevällä ilmoitustekstillä. Hyvä myyntiteksti on oikeakielinen ja kertova, mikä kiinnittää ostajan tai vuokralaisen kiinnostuksen. Ilmoitusteksteihimme on oltu hyvin tyytyväisiä, minkä vuoksi pystymmekin lupaamaan tyytyväisyystakuun tähän tuotteeseen. Myyntiteksitit esimerkiksi Tori.fi:hin, Vuokraoveen, Etuoveen ja Oikotielle, Airbnb:hen sekä Huuto.net:iin. Kysy lisää!

.
.

VIELÄ MEISTÄ

Olemme joustavia ja täällä Sinua varten! Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos jokin palveluissamme herätti kysyttävää.

We serve also in english
Vi betjänar också på svenska
Wir servieren auch auf Deutsch


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 15 vuotta

Instagram - taa_paiva
Sähköposti - info@taapaiva.com
Puhelin - 0415717044


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Verkkoalustalla, josta kuvat voi ladata itselle tai jakaa yksinkertaisesti esimerkiksi juhlavieraille.
Alusta on asiakkaillemme maksuton käyttää ja opastamme tarvittaessa käytössä.

Avustamme tarvittaessa fyysisten kuvien tai kiitoskorttien tilaamisessa, kysy lisää!


Matkakulujen korvaus

Neuvoteltavissa


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä