Sami Siilin Photography

Olen Sami Siilin, päälle nelikymppinen perheenisä Helsingistä. Valokuvaaminen on ollut suuri kiinnostuksen kohde ja intohimo pienestä pitäen. Lapsuudesta muistan kun ihailin isäni ottamia valokuvia, jotka vieläkin ilahduttavat ja tuovat muistoja kuva-albumeja selatessa.

Luonteeltani olen rauhallinen ja sopivan sosiaalinen. Koko työurani aikana olen työskennellyt ihmisten parissa ja koen tulevani kaikkien kanssa hyvin toimeen. Olen saanut paljon hyvää palautetta siitä miten helppoa ja rentoa on olla kuvattavanani. Nämä ovat asioita jotka tuovat minulle onnellisuutta ja motivaatiota tehdä aina parhaansa.

Suosittelen selaamaan kotisivuni läpi, josta löytyy kattavampi valikoima ottamiani kuvia sekä hinnasto.

https://www.samisiilin.fi


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 12 vuotta

Lukuisia hääkuvauksia, vauva- ja perhekuvauksia, potrettikuvauksia, ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksia, tapahtumakuvauksia, keikka-, promo- ja levynkansikuvauksia, firmojen henkilöstökuvauksia. Asiakkaina mm. Keravan kaupunki, DIAK, SOK Mara Ketjuohjaus, Heeros, Sony Music, Specsavers, Universal Music, Fitnesstukku, Samsung, Luxury Watches Helsinki, Rähinä Records, Fitra, Hyvän Olon Apteekit, Magisso, Codeo, Laurea AMK, Suomen Lentopalloliitto, Kiinteistömaailma, Haaga-Helia AMK jne.

”Sami Siilin on erittäin ammattitaitoinen valokuvaaja, joka ymmärtää miten luoda visuaalisesti vaikuttavia kuvia.
Sami toteutti yrityksemme valokuvauksen täysin sovitun mukaisesti. Hän oli erittäin järjestelmällinen, huolellinen ja hänen työnsä oli juuri sovitun mukainen. Voimme lämpimästi suositella Samia kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa valokuvauspalvelua.”
Markus Teittinen – Art Director – Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

“Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa toimia. Kuvaajana hän oli erittäin ammattitaitoinen ja tilannetajuinen, ja nämä ominaisuudet näkyvät rennon tunnelman luomisen lisäksi upeissa kuvissa, jotka meille jäi tärkeästä päivästämme muistoksi. Suuri kiitos Samille myös juhlia edeltävästä sekä juhlien jälkeisestä aktiivisesta viestinnästä - palvelun taso ylitti odotuksemme kaikin puolin!”
Iris & Riku

"Kiitos, kuvat ovat erinomaisia! Juuri mitä tarvitsimme."
Aleksi Bardy / Helsinki-filmi

"Hääkuvistamme tuli juuri sellaisia kuin olimme toivoneet. Kuvien laatu oli todella hyvä ja kuvia oli riittävästi. Sami osasi ohjata meitä potrettikuvissa ja hänellä oli ennakkoon mietittynä hyviä ideoita miten kuvissa kannattaa olla. Lopputulos oli oikein onnistunut niin potrettikuvissa kuin hääjuhlassa otetuissa kuvissakin. Myös vieraamme ovat kehuneet kuvia. Voimme lämpimästi suositella Samia kuvaajaksi."
Tiina & Juhana

"Saimme Samilta todella joustavaa, nopeaa ja asiantuntevaa palvelua henkilöstökuvauksessamme. Kuvat saatiin nopeasti käyttöön, ja kokemattomampienkin kuvattavien kanssa kuvaustilanne oli rento ja mukava. Samalla kertaa saimme kuvautettua myös tuotekuvat, joista olemme saaneet ulkopuolisilta kehuja jo heti julkaisun jälkeen. Voimme suositella Samin palveluja lämpimästi!"
Hanna Antola / PEFC Suomi

“Samin kanssa kuvaaminen on mutkatonta ja helppoa, Sami tuo vaikeatkin visiot ja ideat eloon niin studiossa kuin myös lokaatioissa ja live-keikoilla."
Kimmo Laiho / Elastinen

"Sami on ammattitaitoisin ja ystävällisin kuvaaja kenen kanssa olen ollut tekemisissä. Sami kuvasi kansainväliset hääjuhlamme Hanasaaressa 1.7.2022, ja Samin kuville on sadellut kiitoksia monelta eri mantereelta. Raudanlujan ammattitaidon (asiantuntevuus, ehdotukset, kuvauskulmat, valaistus, kuvien käsittely jne) lisäksi Sami on erityisen ystävällinen kaveri, ja oli ilo alusta lähtien järjestellä asioita hänen kanssaan. Suuret kiitokset Sami, annamme kuusi tähteä viidestä!"
Nonoka & Jaakko

Itse tekemällä oppinut valokuvaaja, valokuvaajat.fi-palvelun jäsen helmikuusta 2019 alkaen.

Vuoden Hääkuva 2022-finalisti (top 10)
Vuoden Hääkuva 2023-finalisti (sija 3.)


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Digitaalisesti sopimuksen mukaan.


Matkakulujen korvaus

Sopimuksen mukaan


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä