Sami Siilin Photography

Profiilikuva

Paikkakunta: Helsinki

Y-tunnus: 1830404-5

Studio käytössä:

Kotisivu


Jätä tarjouspyyntö ammattilaisille

Palvelut:

1-vuotiskuvaus

Bändikuvaus

Boudoir / Huomenlahjakuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus

Hääkuvaus

Henkilökuvaus

Henkilöstökuvaus

Huomenlahjakuvaus

Juhlakuvaus

Lapsikuvaus

Mallikansiokuvaus

Muotikuvaus

Muotokuvaus

+ Muu (kerron tarkemmin)

Perhekuvaus

Raskausajan kuvaus

Rippikuvaus

Tapahtumakuvaus

Valokuvaaja

Valokuvaamo

Vauvakuvaus

Ylioppilas / Valmistujaiskuvaus

Yrityskuvaus


Viimeisen kymmenen vuoden ajan olen saanut jakaa valokuvaamisen kautta koettuja elämyksiä ja tunteita ihmisten kanssa joita olen ammatikseni kuvannut. Henkilökuvauksen parissa olen tutustunut moniin upeisiin ihmisiin ja heidän yksilöllisiin tarinoihin. Ihmisten kuunteleminen ja sitä kautta toiveiden toteuttaminen ovat asioita joita priorisoin kuvauksia suunnitellessa. Pyrin luomaan kuvaustilanteen helposti lähestyttäviksi ja rennoksi jotta kokemattomallekin kuvattavalle se tuntuu mahdollisimman kotoisalta.

Hienointa on päästä tallentamaan ihmisten, pariskuntien ja perheiden uniikkia tarinaa koko elämän eri vaiheissa. Rakastuneen pariskunnan yhteiskuvat, kihlajaispotretit merenrannalla, häät upeassa maalaiskartanossa, raskausajan onnelliset odottavat vanhemmat, vastasyntyneen vauvan ensimmäiset potretit, juuri kävelemään oppineen taaperon 1-vuotiskuvat rakkaan lelun kanssa, vauhdikkaan kaksivuotiaan leikit kotipihalla sekä perhekuvat ison tammen alla. Ja tarina jatkuu.

Kattavampi portfolio osoitteessa www.samisiilin.fi


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 8 vuotta

Lukuisia hääkuvauksia, vauva- ja perhekuvauksia, potrettikuvauksia, keikka-, promo- ja levynkansikuvauksia, firmojen henkilöstökuvauksia. Asiakkaina mm. Sony Music, Specsavers, Universal Music, Fitnesstukku, Samsung, Luxury Watches Helsinki, Rähinä Records, Fitra, Hyvän Olon Apteekit ja Riina & Kimmo Laiho.

“Valokuvaajana Sami on helposti lähestyttävä ja kuvattavana oleminen on luonnolista ja helppoa. Vapautunut ja rento tunnelma häivyttää jännityksen ja kuvista tulee luonnollisia ja kauniita. Työskentely on mutkatonta ja hauskaa. Palaan aina Samin kuvattavaksi koska tiedän että kuvista tulee juuri sellaiset kuin olin toivonut”
Mia Huhtamäki

“Voin lämpimästi suositella Samia hääkuvaajaksi. Juhlapäivänä kaikki sujui kuten sovittiin ja Sami osasi lukea tilanteita olemalla aina siellä missä piti. Tuloksena saimme paljon ihania kuvamuistoja tärkeästä päivästämme.”
Jonna Kauppinen

"Kiitos sinulle niin täydellisestä päivästä. Päivä oli kaikella tavalla ikimuistoinen."
Riikka & Antti

“"Samin kanssa kuvaaminen on mutkatonta ja helppoa, Sami tuo vaikeatkin visiot ja ideat eloon niin studiossa kuin myös lokaatioissa ja live-keikoilla."
Kimmo Laiho / Elastinen

Itse tekemällä oppinut valokuvaaja, valkokuvaajat.fi-palvelun jäsen helmikuusta 2019 alkaen.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Digitaalisesti ja/tai fyysisesti sopimuksen mukaan.


Matkakulujen korvaus

Sopimuksen mukaan


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästäIlmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä