Sami Siilin Photography

Olen Sami Siilin, päälle nelikymppinen perheenisä Helsingistä. Valokuvaaminen on ollut suuri kiinnostuksen kohde ja intohimo pienestä pitäen. Lapsuudesta muistan kun ihailin isäni ottamia valokuvia, jotka vieläkin ilahduttavat ja tuovat muistoja kuva-albumeja selatessa.

Luonteeltani olen rauhallinen ja sopivan sosiaalinen. Koko työurani aikana olen työskennellyt ihmisten parissa ja koen tulevani kaikkien kanssa hyvin toimeen. Olen saanut paljon hyvää palautetta siitä miten helppoa ja rentoa on olla kuvattavanani. Nämä ovat asioita jotka tuovat minulle onnellisuutta ja motivaatiota tehdä aina parhaansa.

Suosittelen selaamaan kotisivuni läpi, josta löytyy kattavampi valikoima ottamiani kuvia sekä hinnasto.

https://www.samisiilin.fi

Ottamani hääpotretti "Stairway to Wedding" on ehdolla vuoden 2023 hääkuvaksi. Käy äänestämässä osoitteessa https://www.haat.fi/artikkeli/aanesta-vuoden-2023-upeinta-haakuvaa-ja-voita-kuohuviinia


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 12 vuotta

Lukuisia hääkuvauksia, vauva- ja perhekuvauksia, potrettikuvauksia, ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksia, tapahtumakuvauksia, keikka-, promo- ja levynkansikuvauksia, firmojen henkilöstökuvauksia. Asiakkaina mm. Sony Music, Specsavers, Universal Music, Fitnesstukku, Samsung, Luxury Watches Helsinki, Rähinä Records, Fitra, Hyvän Olon Apteekit, Magisso, Codeo, Riina & Kimmo Laiho, Laurea AMK, Suomen Lentopalloliitto jne.

”Sami Siilin on erittäin ammattitaitoinen valokuvaaja, joka ymmärtää miten luoda visuaalisesti vaikuttavia kuvia.
Sami toteutti yrityksemme valokuvauksen täysin sovitun mukaisesti. Hän oli erittäin järjestelmällinen, huolellinen ja hänen työnsä oli juuri sovitun mukainen. Voimme lämpimästi suositella Samia kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa valokuvauspalvelua.”
Markus Teittinen – Art Director – Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

“Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa toimia. Kuvaajana hän oli erittäin ammattitaitoinen ja tilannetajuinen, ja nämä ominaisuudet näkyvät rennon tunnelman luomisen lisäksi upeissa kuvissa, jotka meille jäi tärkeästä päivästämme muistoksi. Suuri kiitos Samille myös juhlia edeltävästä sekä juhlien jälkeisestä aktiivisesta viestinnästä - palvelun taso ylitti odotuksemme kaikin puolin!”
Iris & Riku

“Voin lämpimästi suositella Samia hääkuvaajaksi. Juhlapäivänä kaikki sujui kuten sovittiin ja Sami osasi lukea tilanteita olemalla aina siellä missä piti. Tuloksena saimme paljon ihania kuvamuistoja tärkeästä päivästämme.”
Jonna Kauppinen

"Kiitos sinulle niin täydellisestä päivästä. Päivä oli kaikella tavalla ikimuistoinen."
Riikka & Antti

“"Samin kanssa kuvaaminen on mutkatonta ja helppoa, Sami tuo vaikeatkin visiot ja ideat eloon niin studiossa kuin myös lokaatioissa ja live-keikoilla."
Kimmo Laiho / Elastinen

Itse tekemällä oppinut valokuvaaja, valokuvaajat.fi-palvelun jäsen helmikuusta 2019 alkaen.

Vuoden Hääkuva 2022-finalisti.
Vuoden Hääkuva 2023-finalisti.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Digitaalisesti ja/tai fyysisesti sopimuksen mukaan.


Matkakulujen korvaus

Sopimuksen mukaan


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä