Sami Siilin Photography

Onnelliset hääparit, rakastavat perheet ja ainutlaatuiset ihmiset. Näitä olen viimeisen kymmenen vuoden ajan saanut linssin läpi todistaa. Ja yhä kameraan tarttuessa jännitys kihelmöi: jokainen kuvaus on yksilöllinen, täynnä omia haasteitaan ja mahdollisuuksiaan. Kuvauskeikka on aina luottamustehtävä, jolle annan täyden panokseni. Ainutkertaisten hetkien ikuistaminen ja asiakkailta saadut kiitokset saavat tarttumaan kameraan kerta toisensa jälkeen.

Olen helsinkiläinen valokuvaaja, erikoisalana dokumentaarinen hääkuvaus ja henkilökuvaukset. Olen kuvaaja, jolle rennon ja luontevan ilmapiirin luominen on kunnia-asia – jotta teidän ei kuvauspäivänä tarvitse keskittyä muuhun kuin hetkestä nauttimiseen. Ollaan yhteyksissä, tutustutaan ja mietitään yhdessä, miten voin auttaa taltioimaan juuri teidän tarinanne.

Kattavampi portfolio osoitteessa www.samisiilin.fi

Katso häävideo: https://www.samisiilin.fi/photography/dokumentaarinen-haakuvaus/


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 10 vuotta

Lukuisia hääkuvauksia, vauva- ja perhekuvauksia, potrettikuvauksia, ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksia, keikka-, promo- ja levynkansikuvauksia, firmojen henkilöstökuvauksia. Asiakkaina mm. Sony Music, Specsavers, Universal Music, Fitnesstukku, Samsung, Luxury Watches Helsinki, Rähinä Records, Fitra, Hyvän Olon Apteekit ja Riina & Kimmo Laiho.

“Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa toimia. Kuvaajana hän oli erittäin ammattitaitoinen ja tilannetajuinen, ja nämä ominaisuudet näkyvät rennon tunnelman luomisen lisäksi upeissa kuvissa, jotka meille jäi tärkeästä päivästämme muistoksi. Suuri kiitos Samille myös juhlia edeltävästä sekä juhlien jälkeisestä aktiivisesta viestinnästä - palvelun taso ylitti odotuksemme kaikin puolin!”
Iris & Riku

“Voin lämpimästi suositella Samia hääkuvaajaksi. Juhlapäivänä kaikki sujui kuten sovittiin ja Sami osasi lukea tilanteita olemalla aina siellä missä piti. Tuloksena saimme paljon ihania kuvamuistoja tärkeästä päivästämme.”
Jonna Kauppinen

"Kiitos sinulle niin täydellisestä päivästä. Päivä oli kaikella tavalla ikimuistoinen."
Riikka & Antti

“"Samin kanssa kuvaaminen on mutkatonta ja helppoa, Sami tuo vaikeatkin visiot ja ideat eloon niin studiossa kuin myös lokaatioissa ja live-keikoilla."
Kimmo Laiho / Elastinen

Itse tekemällä oppinut valokuvaaja, valokuvaajat.fi-palvelun jäsen helmikuusta 2019 alkaen.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Digitaalisesti ja/tai fyysisesti sopimuksen mukaan.


Matkakulujen korvaus

Sopimuksen mukaan


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Kilpailuta valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä