Picallioniemi

Tuotan persoonallisia kuvia niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin käyttöön, ikuistan erilaiset tapahtumat, nelijalkaiset ystävät ja elämän tärkeät virstanpylväät kuten ylioppilas- ja rippikuvat sekä tarjoan myös erilaisia dokumentaarisia kuvauskokonaisuuksia monenlaisiin tarpeisiin. Otan innokkaasti vastaan erilaisia projekteja, enkä koskaan käänny pois uusien haasteiden edestä.

Valttikorttinani toimii ehdottomasti monipuolisuus – en ole sidonnainen vain yhteen aihealueseen, vaan voin toteuttaa sinulle vaikkapa hääkuvat, kuvata lemmikin sekä ehostaa yrityksen kuvapankin. Pitkä hevosharrastustaustani on ehdottomasti eduksi hevosia kuvatessa, sekä aiemmat työkokemukset asiakaspalvelun parissa auttavat ihmiskohtaamisissa.

Toimin pääosin Varsinais-Suomen alueella, mutta kysynnän mukaan olen valmis matkustamaan ympäri Suomen. Säännöllisesti, jopa kuukausittain reissaan mm. Pirkanmaan ja Uudenmaan alueilla.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 4 vuotta

Viimeiset neljä vuotta olen toiminut täyspäiväisenä valokuvaajayrittäjänä, jota ennen tein töitä kevytyrittäjänä. Monet yritykset ovat luottaneet ammattitaitooni sekä saan säännöllisesti tavata kameran eteen palaavia yksityisasiakkaitani kuvausten merkeissä. Ihmisenä olen helposti lähestyttävä ja puhelias. Ihanat asiakkaani ovatkin kuvailleet työskentelyä kanssani erittäin luontevaksi ja rennoksi.

Lupaan olla tukenasi kuvauksen varaamisesta aina loppulaskun lähettämiseen asti. Minulle on kunnia tarjota sinulle elämys, jota voit muistella vielä vuosienkin päästä hymyillen. Kuvani ovat investointi, joka ei kaduta!


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Asiakas saa kuvauksensa jälkeen itselleen nähtäväksi yksityisen esikatselugallerian, josta hän saa itse valita haluamansa kuvat käsiteltäväksi. Minä tarvittaessa ohjeistan ja autan kuvien valinnassa. Valinnan jälkeen käsittelen kuvat ja toimitan ne 14vrk sisällä asiakkaalle yksityisessä kansiossa, niin netti- kuin alkuperäisresoluutiolla.


Matkakulujen korvaus

Tapauskohtaisesti


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä