Picallioniemi

Tuotan tarinallisia ja persoonallisia kuvia niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin käyttöön, ikuistan erilaiset tapahtumat, nelijalkaiset ystävät ja elämän tärkeät virstanpylväät kuten ylioppilas- ja rippikuvat sekä tarjoan myös erilaisia dokumentaarisia kuvauskokonaisuuksia monenlaisiin tarpeisiin.

Suunnittelemme kuvaukset aina yhdessä huolellisesti ja tämän jälkeen pidämme kiireettömän kuvaushetken valitsemassamme miljöössä. Sinun ei tarvitse tietää miten poseerata tai mitä tehdä kuvissa, minä olen koko ajan ohjaamassa.

Vaikutan pääosin Tampereen ja Turun lähikunnissa ja liikun kuukausittain myös pääkaupunkiseudulle.

Portfoliooni pääsee tutustumaan osoitteessa: www.picallioniemi.fi


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 5 vuotta

Monet yritykset ovat luottaneet ammattitaitooni sekä saan säännöllisesti tavata kameran eteen palaavia yksityisasiakkaitani kuvausten merkeissä. Ihmisenä olen helposti lähestyttävä ja puhelias. Ihanat asiakkaani ovatkin kuvailleet työskentelyä kanssani erittäin luontevaksi ja rennoksi.

Lupaan olla tukenasi kuvauksen varaamisesta aina loppulaskun lähettämiseen asti. Minulle on kunnia tarjota sinulle elämys, jota voit muistella vielä vuosienkin päästä hymyillen. Kuvani ovat investointi, joka ei kaduta!


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Asiakas saa kuvauksensa jälkeen itselleen nähtäväksi yksityisen esikatselugallerian, josta hän saa itse valita haluamansa kuvat käsiteltäväksi. Minä tarvittaessa ohjeistan ja autan kuvien valinnassa. Valinnan jälkeen käsittelen kuvat ja toimitan ne 14vrk sisällä asiakkaalle yksityisessä kansiossa, niin netti- kuin alkuperäisresoluutiolla.

Tapauskohtaisesti kuvat on mahdollista saada itselleen jopa seuraavana päivänä.


Matkakulujen korvaus

Tapauskohtaisesti


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä