AnnaKuva Tmi

**Miksi Valita Minut Kuvaajaksi:**

Hei! Olen intohimoinen valokuvaaja, ja tässä on muutama syy, miksi minun tulisi olla valintasi:

1. **Henkilökohtainen Lähestymistapa:**
- Tarjoan yksilöllistä ja henkilökohtaista lähestymistapaa jokaiseen kuvausprojektiin. Tavoitteeni on taltioida ainutlaatuiset hetket juuri sinun näkökulmastasi.

2. **Luova Silmä:**
- Minulla on luova silmä, joka pyrkii vangitsemaan kauneutta yksityiskohdissa. Kuvissani pyrin tuomaan esille ainutlaatuisia elementtejä, jotka tekevät jokaisesta hetkestä erityisen.

3. **Joustavuus ja Yhteistyö:**
- Olen joustava ja valmis yhteistyöhön. Tavoitteenani on tehdä kuvaushetkestä sujuva ja mukava yhteistyö, jossa huomio on sinun tarpeissasi ja toiveissasi.

4. **Laadukkaat Tulokset:**
- Panostan laatuun jokaisessa vaiheessa. Käytän ammattitaitoani ja huippuluokan varusteitani varmistaakseni, että saat korkealaatuisia ja kestäviä kuvia.

5. **Asiakastyytyväisyys:**
- Asiakastyytyväisyys on minulle ensiarvoisen tärkeää. Työskentelen kovasti varmistaakseni, että olet tyytyväinen lopputulokseen ja että kuvauskokemus ylittää odotuksesi.

Valitsemalla minut saat omistautuneen kuvaajan, joka rakastaa ikuistaa ainutlaatuisia hetkiä. Olen täällä tuomaan esiin kauneutta ja tarinoita kuvien kautta. Toivon, että saan olla osa matkaasi ikuistamassa unohtumattomia hetkiä!


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 18 vuotta

Asiakkaitani ovat muun muassa Bordeaux'n paras kauneushoitola, Vantaan kaupunginhallitus, Imatran kaupunginhallitus, Imatran musiikkikoulu. Olen työskennellyt Zenitin lentopallojoukkueen kanssa, kuvaan häitä ympäri Eurooppaa.

New York Institute of Photography


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Valokuvaajana tarjoan premium-hääkirjan jokaiseen hääkuvauspakettiin (olen ainoa valokuvaaja Suomessa, joka tarjoaa tätä palvelua).


Matkakulujen korvaus

ei


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä