Kuvatoive Oy

Valokuvia Studiolla tai kohteessa, toiveesta. Teemakuvia ja ryhmäkuvia.

Ryhmäkuvat ovat yksittäiskuvista koostettuja ja näin mahdollistavat henkilökuvat ja ryhmäkuvat jokaisen kuvattavan oman aikataulun mukaisesti. Erilainen ryhmäkuva niin tiimeille, yrityksille kuin perheille.

Teemakuvat kohteessa tai studiolla, mielikuvitus vain rajana. Perinteisiä teemakuvia ovat harrastus lajit, lapset ja perheet, joulut ja äitienpäivät. Teemakuvaus on myös yritysten tai järjestöjen järjestämissä tapahtumissa yhdistävä ja iloinen lisä niin tiimipäiviin kuin ja asiakkas tapahtumiin.

Hää ja juhlakuvauksessa teemakuvat antavat ihanat muistot kaikista juhliin osallistuneista. Ihmiset ne juhlan herättää eloon ja näin teemakuvaus sopii mainiosti juhliin kun halutaan muistot osallistujista. Toisinaan kiitoskortin välissä on myös ihana lähettää kuva vieraasta itsestään, kiitokseksi juhlaan osallistumisesta.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 3 vuotta

Olen kuvannut juhlakuvausta sekä myös teemakuvausta häissä ja rippijuhlissa. Joulukorttikuvauksesta avantouintiin sekä perinteisempiä perhe ja lapsikuvauksia niin miljöössä kuin studiollakin. Kokemusta on kertynyt myös yritysten henkilökuntakuvauksista sekä profiilikuvista.

Freelancerina olen kuvannut koulu- ja päiväkotikuvauksia sekä harrastuslajeja kuten jalkapalloseuroja.

Tekemällä oppinut. Valokuvakursseja käynnyt, mutta hakeutumalla ns. oppisopimukseen alan ammattilaisille on opettanut käytännön tiedot ja taidot. Ikinä ei kuitenkaan ole valmis ja aina voi oppia lisää ja kehittyä, joten mielenkiinnolla myös uusissa haasteissa mukana.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Suomalaisen verkkokaupan kautta digitaalisessa muodossa.


Matkakulujen korvaus

1e/km


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Kilpailuta valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä