Kuvalähde

Kuvalähde tarjoaa monipuolisia valo- ja videokuvauspalveluita yksityishenkilöille sekä yrityksille. Kuvaamme esimerkiksi markkinointivideoita, juhlakuvauksia sekä dronekuvauksia. Tavoitteenamme on tarjona asiakkaillemme juuri heille sopiva kuvaus nopealla aikataululla. Kuvaamme korkealaatuisella kuvauskalustolla, joka sopii erinomaisesti sekä still- että videokuvaukseen.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 4 vuotta

Olemme kuvanneet laajasti sekä yksityisille sekä yrityksille erilaisia kuvauksia. Asiakkainamme ovat olleet esimerkiksi Allas sea pool, Asuntokauppa H&H ja Vihti bowling. Juhlakuvauksista meillä on yli 4 vuoden kokemus esimerkiksi rippi, ylioppilas- sekä risitiäiskuvauksista.

Olemme suorittaneet puolustusvoimien vaativan combat camera -varusmiespalveluksen.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Toimitamme kuvat ja videot sähköisesti tyypillisesti 1-2 viikon kuluessa, mutta tarvittaessa lähetämme materiaalin jo muutaman päivän sisällä. Suuremmissa kuvauksissa kaikkien kuvien tai videoiden lähettäminen vie 2-3 viikkoa.


Matkakulujen korvaus

0.5€/km on matkakulujemme hinta. Liikumme sekä Pirkkalasta että Nummelasta käsin ja matkakulujen suuruus määräytyy aina lähimmän paikan mukaan.


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä