Konsta Partanen

Moikka!

Olen Konsta - valokuvaajasi kattavalla kokemuksella ja nuorella ammattitaidolla.

Kuvaajana olen erittäin itseohjautuva sekä ihmislähtöinen, mistä olenkin saanut kiitosta aiemmilta asiakkailtani. Minulla on kattava kuvauskokemus niin hääjuhlien, tapahtumien kuin henkilökuvausten osalta. Ammattitaitooni ovat luottaneet niin lukuisat yksityishenkilöt, yritykset kuin Suomen ulkoministeriökin. Editointityylissäni suosin aitoja, luonnollisia värejä ja tykkään myös usein tuoda mukaan aavistuksen filmikuvamaista rakeisuutta. Nettisivuiltani - www.konstapartanen.com - löydätte tarkemmin käteni jälkeä sekä aikaisempien asiakkaideni kommentteja.

Toimin pääsääntöisesti Helsingissä sekä Lahdessa, mutta olen ehdottomasti avoin matkustamaan myös muualle. Kuvauksen perässä matkustaminen on yksi lempiasioitani, kun kauniista maastamme näkee näin uusia puolia. Esimerkiksi viime vuoden heinäkuussa matkustin Helsingistä Rovaniemelle hääkuvausta varten. Hääpotretit yöttömän yön valossa olivat upea kokemus.

Jos kiinnostuit, laitahan rohkeasti viestiä ja sovitaan vaikka rennot treffit kahvikupposen äärelle! Tutustutaan, suunnitellaan ja ikuistetaan yhdessä tärkeät hetket :)

Terkuin,
Konsta


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 4 vuotta

Kuvauskokemukseni on laaja. Ammattitaitooni ovat luottaneet vuosien aikana lukuisat hääparit, tapahtumajärjestäjät, pienemmät ja suuremmat yritykset sekä myös Suomen ulkoministeriö.

Olen kuvannut lukuisia hääkuvauksia sekä kymmeniä erilaisia tapahtumia, kuten Suomen ylioppilaskuntien liiton 100-vuotisjuhlat sekä Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin vuosijuhlat. Ulkoministeriölle olen tuottanut kuvamateriaalia muun muassa ministereiden valtiovierailuista ja kuluneiden eduskuntavaalien alla tuotin myös kuvia puolueille markkinointikäyttöön. Kuviani on julkaistu niin valtioneuvoston kuvapankissa, Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan ylioppilaslehdessä kuin Helsingin Sanomien yhteydessä jaettavassa vaalilehdessä.

Yrityspuolella olen kuvannut markkinointikuvia muun muassa nuoria yritystoimintaan perehdyttävälle Talous ja nuoret TAT:lle sekä huonekaluyritys KT Interior Oy:lle. Myös lukuisista henkilökuvauksista, kuten valmistujaiskuvauksista, minulla on kattava kokemus.

Opiskelen parhaillaan viestintää Helsingin yliopistossa ja olen itseoppinut, nuoren ammattitaidon omaava kuvaaja. Valokuvaus on kulkenut mukana elämässäni jo 10 vuoden ajan.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Toimitan tuotteet sähköisellä linkillä, josta asiakas pääsee ihailemaan valmiita kuvia nettisivuillani portfolio-muodossa. Näin asiakas saa helposti yleiskuvan valmiista kuvista. Nettisivuilta löytyy myös sähköinen linkki kuvien lataamiseen. Linkki ei ole julkinen muille kuin asianosaisille.


Matkakulujen korvaus

Kaikki kuvaukset sisältävät matkakulut Helsingissä.


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä