Kimmo Kuisma Photography

Moi! Olen Kimmo, kauniissa Helsingin Lauttasaaressa asusteleva valokuvaaja. Teen muotokuvausta, perhe- ja lapsikuvausta, tapahtumakuvausta ja yritykskuvauksia.

Valokuvauksessa rakastan sitä, kun voin olla läsnä vangitsemassa yhteisiä hetkiä tai elämäntilanteita valokuvien muotoon olipa sitten kyse perhepiirin tapahtumasta tai yrityksen julkisesta tapahtumasta. Pyrin kuvissani lopputulokseen, joka vie katsojan takaisin noihin hetkiin tai tilanteisiin vielä vuosikymmenien jälkeen.

Tyylillisesti kuvani ovat elokuvallisia ja tunnelmallisia. Pidän herkästä valon käytöstä ja tarinallisista kuvista. Töitäni on usein sanottu maalauksellisen ja ajattoman oloisiksi.

Kuviani on ollut esillä muun muassa seuraavissa julkaisuissa: The Independent, The Mirror, Daily Mail, Daily Express, Wired, Daily Telegraph, Sony sekä Rediff. Vuonna 2016 sijoituin 100 parhaan kuvaajan joukkoon Sony World Photography -kilpailussa yli 200,000 kuvaajan joukosta.

Luotan työssäni ammattikalustoon. Kamerana minulla on käytössä Canon EOS 5D MK IV ja tietysti iso kasa erilaisia linssejä (Canon EF 70-200mm f/2.8L II and Sigma 35mm 1.4 Art ovat pitkäaikaisia suosikkejani). Salamoina käytän kätevästi mukana kulkevia Godox AD600 Pro -studiosalamoita.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 5 vuotta

Noin 5 vuotta asiakastyötä. Asiakaskuvia voit katsoa osoitteessa www.kimmokuisma.com

Olen käynyt ison määrän erilaisia koulutuksia eri tekniikoiden parissa vuosien varrella. Parhaat opit kuvauksessa tulevat kuitenkin käytännön vaativien tilanteiden kautta.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Digitaalisesti, esimerkiksi Dropboxin tai pixisetin kautta. Toimitan kuvat aina 3 eri resoluutiolla: webbikokoinen JPEG, täysresoluutioinin JPEG, ja printtivalmis TIFF. Saat tarvittaessa kuvistani myös RAW-versiot.


Matkakulujen korvaus

40snt/km yli 20km menevistä matkosta Helsingin keskustasta


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä