Valokuvaaja Jone Matilainen

Vuonna 2011 Varkauden seudulla aloittanut ja sittemmin pieksämäkeläistynyt yritys keskittyy lämminhenkiseen, rentoon ja persoonalliseen valokuvaukseen, sekä digitaalitaiteeseen, mainostuotantoon ja graafiseen suunnitteluun niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Palvelut tuotetaan rauhassa ja asiakasta kuunnellen, pyrin välttämään liukuhihnatuotantoja.
Avarat, tyylikkäät ja teknisesti korkealaatuiset studiotilat ja valokuvaamo löytyvät nykyisin osoitteesta Häyrisentie 3 LH 2, kauppatorilla JYSKin kanssa samassa rakennuksessa.

Yrityksille ja yhteisöille tuotetaan laadukkaita ja teknisesti korkealaatuisia kuvauspalveluja (tuotekuvaukset, henkilöstökuvaukset jne) ja tarvittaessa myös graafisen suunnittelun palveluita. Asiakkaina minulla on mm. VR, Osuuspankki, Oma Säästöpankki, Moilas Oy, Pihlajalinna, Telia, Franke ja monta muuta yhteistyökumppaniltaan laatua vaativaa yritystä.

Olen myös opettanut valokuvausta Pieksämäellä ja Varkaudessa, yhteistyötahoina mm. Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, sekä Pieksämäen ja Varkauden sosiaali- ja nuorisotoimet.
Palvelen myös useita tahoja freelance-lehtikuvaajana. (mm. A-Lehdet, AlmaMedia, Pellervo-Media, useita aikakauslehtiä ja webjulkaisuja)

Yksityishenkilöille palvelut kohdentuvat eniten valokuvauspuoleen; hääkuvauksiin, valmistujaiskuvauksiin, perhe/juhlakuvauksiin, muotokuviin, sekä vauva- ja odotusajan kuvaukseen. Tuotan ja valmistan myös laadukkaita kuvatuotteita ja tulosteita oman verkkokaupan kautta ja teen erilaisia vanhojen kuvien korjaus- ja suurennospalveluita. Suunnittelen myös erilaisia personoituja kutsu-, kiitos- ja esim. onnittelukortteja, sekä valokuvaamosta saat myös viralliset passi- ja lupakuvat heti mukaan.

Tulevaisuudessa yrittäjällä siintelevät visioissa normaalin työskentelyn lisäksi useamman vuoden kestävä valokuvataideprojekti Road to Valhalla, kirjan julkaisu, sekä pidemmät kuvausmatkat ulkomaille. Asiakastöitä olen tehnyt tähän mennessä kattavasti kotimaassa, sekä Ruotsissa, Espanjassa ja Italiassa.

Valokuvausopinnot:
- AV-viestinnän tutkinto, SAKKY, Varkaus, 2011

- Media-alan ammattitutkinto, valokuvaaja, VVI, Tampere, 2020-21

- Media-alan erikoisammattitutkinto, valokuvaaja, VVI, Tampere, 2021-23

Valokuvanäyttelyt:
- "Mourning - Explorations in Sorrow", 2013
- "Sydämeni Matka", yhteisnäyttely, 2015
- "RO4R"- jatkuva onlinenäyttely, 2016 ->
- "+ - 13", yhteisnäyttely, 2019
- "Kipinästä Kasvuun", opetusnäyttely, 2019
- "Road to Valhalla", 2021


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 10 vuotta

Ks. Portfolio www.jonematilainen.com

- Audiovisuaalisen viestinnän tutkinto, Sakky, Varkaus, 2011
- Valokuvaajan Ammattitutkinto, Visuaaliviestinnän instituutti, Tampere 2021
- Valokuvaajan Erikoisammattitutkinto, Visuaaliviestinnän instituutti, Tampere 2023


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

- posti tai digitaalinen toimitus


Matkakulujen korvaus

Verottajan ohjeen mukaan.


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä