Jimi Soinila Photography

Hei, Olen Jimi Soinila, paljasjalkainen Tamperelainen valokuvaaja. Vuosien varrella olen kerännyt laajasti kokemusta erilaisista kuvauksista, mutta suurin intohimoni on ihmisten ikuistaminen.
Olen vuodesta 2011 alkaen kuvannut kaikkea häistä hautajaisiin ja koululaisista asuntoihin. Käytössäni on monipuolinen laadukas valokuvauskalusto jonka avulla ikuistan kuvia niin ulkona, sisällä, studiossa kuin kuvauskopterin avulla ilmassa.

Omaan vankan asiakaspalvelukokemuksen ja monipuolisen kuvaustaustan, enkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Koen nautintoa siitä, kun saan toimittaa sinulle kuvat jotka ovat mieleesi!

Asiakkaideni mielestä kanssani on helppo tulla toimeen ja ymmärrän mitä asiakas haluaa. En pelkää avata suutani erilaisissa tilanteissa ja pyrin luomaan kuvattaville aina mahdollisimman rennon fiiliksen.

Kun haluat valokuvaajan joka kuuntelee visiosi, ymmärtää, osaa mukautua eri tilanteisiin ja jonka kanssa on miellyttävä asioida, toivon sinun olevan yhteydessä minuun. Luodaan yhdessä mielikuvasi ja toiveesi todeksi, on kyseessä sitten tärkeä tai enemmän tärkeä hetki!

Studiotila sijaitsee Tampereella, Ruotulassa.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 8 vuotta

Hääkuvaukset, potretit, henkilöstökuvaukset, perhekuvaukset… Parasta näissä on ehdottomasti työskentely ihmisten kanssa. Useamman syksyn olen kuvannut myös koulukuvia, pääasiassa PK-seudulla.

Lukuisten asuntokuvauskohteiden kuvaaminen taas on harjaannuttanut minut saamaan kohteista parhaat puolet esiin, niin sisältä kuin ulkoa ja kuvauskopterini avulla myös ilmasta.

Olen aloittanut valokuvaamisen harrastuksen kautta ja tekemällä kehityn edelleen. Lisäinspiraatiota ja osaamista olen saanut mm. workshopeihin osallistumalla.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Pääosin toimitan kuvat sähköisesti, mutta teen yhteistyötä myös kuvanvalmistamon kanssa, joten laadukkaat valmiit tuotteet ovat mahdollista tilata kauttani. Kuvatuotteiden hinnat on mahdollista tiedustella ennen niiden tilaamista.


Matkakulujen korvaus

Tampereella ei erillisiä matkakuluja, muut matkat tapauskohtaisesti.


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä