Jimi Soinila Photography

Profiilikuva

Paikkakunta: Tampere

Y-tunnus: 2338237-1

Studio käytössä:

Kotisivu


Jätä tarjouspyyntö ammattilaisille

Palvelut:

1-vuotiskuvaus

Asuntokuvaus

Boudoir / Huomenlahjakuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus

Hääkuvaus

Hautajaiskuvaus

Henkilöstökuvaus

Huomenlahjakuvaus

Ilmakuvaus

Juhlakuvaus

Koulukuvaus

Lapsikuvaus

Mallikansiokuvaus

Muotikuvaus

Muotokuvaus

Perhekuvaus

Raskausajan kuvaus

Rippikuvaus

Tapahtumakuvaus

Tila- ja kiinteistökuvaus

Tuotekuvaus

Urheilukuvaus

Urheiluseura / Joukkuekuvaus

Valokuvaamo

Ylioppilas / Valmistujaiskuvaus

Yrityskuvaus


Hei, Olen Jimi Soinila, paljasjalkainen Tamperelainen valokuvaaja. Vuosien varrella olen kerännyt laajasti kokemusta erilaisista kuvauksista, mutta suurin intohimoni on ihmisten ikuistaminen.
Olen vuodesta 2011 alkaen kuvannut kaikkea häistä hautajaisiin ja koululaisista asuntoihin. Käytössäni on monipuolinen laadukas valokuvauskalusto jonka avulla ikuistan kuvia niin ulkona, sisällä, studiossa kuin kuvauskopterin avulla ilmassa.

Omaan vankan asiakaspalvelukokemuksen ja monipuolisen kuvaustaustan, enkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Koen nautintoa siitä, kun saan toimittaa sinulle kuvat jotka ovat mieleesi!

Asiakkaideni mielestä kanssani on helppo tulla toimeen ja ymmärrän mitä asiakas haluaa. Olen saanut hyvää palautetta myös asiallisesta toiminnastani.

Kun haluat valokuvaajan joka kuuntelee visiosi, ymmärtää, osaa mukautua eri tilanteisiin ja jonka kanssa on miellyttävä asioida, toivon sinun olevan yhteydessä minuun. Luodaan yhdessä mielikuvasi ja toiveesi todeksi, on kyseessä sitten tärkeä tai enemmän tärkeä hetki!


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 7 vuotta

Olen kuvannut paljon asuntokohteita, häitä, henkilökuntakuvia, potretteja, fitnesskuvia ja tanssikilpailutapahtumia. Kolme viime syksyä olen kiertänyt pääosin PK-seudulla koulukuvauksia tekemässä Kuvaverkon nimissä.

Olen aloittanut valokuvaamisen harrastuksen kautta ja tekemällä kehityn edelleen. Lisäinspiraatiota ja osaamista olen saanut mm. workshopeihin osallistumalla.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Pääosin toimitan kuvat sähköisesti, mutta teen yhteistyötä myös kuvanvalmistamon kanssa, joten laadukkaat valmiit tuotteet ovat mahdollista tilata kauttani. Kuvatuotteiden hinnat on mahdollista tiedustella ennen niiden tilaamista.


Matkakulujen korvaus

Tampereella ei erillisiä matkakuluja, muut matkat tapauskohtaisesti.


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästäIlmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä