Valokuvausstudio Image Photo Oy

Kuvatuotantopalvelut yrityksille ja kuluttajille.

Mottomme:
"Me emme vain ota kuvia, me teemme niitä".

Image Photo Oy:n moderni studio sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella + tunnin ilmainen pysäköinti vieressä.

- Erikoisosaamistamme on dronella tehtävät asuntokuvaukset ilmasta ja sisäkuvat katsojan korkeudesta. Liikkuvan kalustomme avulla valokuvaajat voi tehdä kuvauksen joustavasti myös studion ulkopuolella.

- Tarjoamme yrityksille laadukkaita kuvauspalveluja suunnittelusta toteutukseen juuri sellaisina kuin tarvitsette. Kauttamme onnistuvat kaikki valokuvat ja videot mainoksiin, esitteisiin, lehtiin tai verkkojulkaisuihin.

- Kuvaamme yhtenäiset henkilöstökuvat tai edustavat PR-kuvat avainhenkilöistänne.

- Toteutamme varmalla ammattitaidolla myös laajat tuotekuvaukset. Valokuvauksen lisäksi teemme monipuolisesti videokuvausta mm. asunnon myyntivideot, esittelyvideoita sekä henkilöhaastatteluja.

- Tarjoamme yksilöllistä valokuvaus- ja videopalvelua myös yksityishenkilöille. Suosituimpia palveluitamme ovat mm. Facebook, Linked profiilikuva, henkilökuvaukset, cv-kuvaukset sekä pr-kuvaukset.

- Kilpailutamme ja suunnittelemme asiakkaan puolesta kuvaukseen käytettävät ja tarvittavat alihankkijat. Lähialueelta löytyy monia tyylikkäitä kuvauspaikkoja eri tarpeisiin.
Hyvä suhteet alueen liikkeisiin helpottaa rekvisiitan hankintaa kuvauksiin.

Ajanvaraus 0400417040 tai studio@imagephoto.fi
Yrityksen nettisivut löytyy:
https://www.instagram.com/mikkosateri/
www.imagephoto.fi


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 25 vuotta

Viidentoista – kahdenkymmenen vuoden aikana ehtii näkemään ja kokemaan monenlaista, etenkin jos on toiminut nuo vuodet valokuvausalan yrittäjänä. Ilmiöt, trendit ja muut tyylisuunnat ovat olleet säännöllisesti kaatuvaa kauraa. Vanhat kuvauskalustot ja -tekniikka on myös nostettu kuolettamattomalle lepopaikalleen.
Mikko Säteri omistaa Image Photo Oy:n ja on koko uransa ajan tottunut jatkuvaan muutokseen kuvaustyöskentelyssään ja kuvissaan. Hänelle muutos on muodollisuus, jota toki on kunnoitettava, mutta ei kumarrettava. "Kahta samanlaista asiakasta tai kuvaa ei ole. Kuvan tilaajan ja mainoskuvaajan saumaton yhteistyö kuvien suunnittelu- ja tuotantovaiheessa luo edellytykset ainutlaatuisten ja viestinsä välittävien kuvien tekemiseen. Yhteistyöllä, jossa on tilaa uusien asioiden tutkimisille ja kokeilemiselle, saadaan aikaan kaikkien osapuolien odotukset täyttävää kuvamaailmaa. Luova asenne ja kokonaisuuden hallitseminen on hyvä resepti kuvaamiseen."

Kuvaajilla on koulutustausta Suomessa ja ulkomailla. Useimmat kuvaajistamme myös kouluttaa opiskelijoita eri kouluissa.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Kuvatilaus postitetaan asiakkaalle kotiin. Käytämme www.kuvatilaus.fi palvelua kuvien valintaan ja tulostukseen. Voit itse päättää paljonko olet valmis sijoittamaan vedoksiin.


Matkakulujen korvaus

0,95 euroa /km ja ajoaika


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä