Ikuistamo / Yritysikuistamo

Yritysikuistamo on keskittynyt yritysasiakkaiden palvelemiseen. Kuvaamme eniten lehtikuvia, henkilöstö- ja pr-kuvia, tuotekuvia, tilakuvia ym.

Kuvaukset tehdään joko asiakkaiden miljöössä, sopivassa kuvauspaikassa tai hyödynnämme studio- ja miljöötilojamme maaseudulla perinnetilalla, jossa yritysikuistamon studio sijaitsee. Noin 35-45min päässä Tampereesta ja n 50-60min päässä Porista. Tuotekuvaustuotteita voi lähettää studiolle postitsekin ja takaisinlähetys veloituksetta.

Maalaismiljöö mahdollistaa erityisesti ainakin hienot henkilö-, ruoka- , tuote-, ja vaatekuvausmiljööt, perinteiset studiokuvat ja kuvauksia voi yhdistää myös esimerkiksi henkilökunnan omiin bileisiin, joita tilallamme voidaan myös pitää. Kurkkaa myös www.wanhamarri.com mikäli nämä mahdollisuudet kiinnostavat.

Periaatteena on tehdä kuvaus asiakkaalle tuottavaksi ja kun tilaat enemmän, saat paljousalennuksia ja saat kuvillasi paremman tuoton ja huomioarvon, joka näkyy myynnissä.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 10 vuotta

Asiakkaita esimerkiksi:

Nordea, Ilmarinen, Fonecta, Caverion, Tampereen kaupunki, Oulun kaupunki, Eläinlääkäriliitto, Evidensia, Tampereen yliopisto ja yliopistokiinteistöt, ASO-kodit, Kotimaailma, Hartela, Grundkeller, Tampereen vesi, Bonnier, Tammi... ja paljon muita pieniä ja isoja yrityksiä.

Mediatuottajan ammattikorkeakoulututkinto (AMK, 5 vuotta)
VAT, valokuvaajan ammattitutkinto VVI oy.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Nopeasti sähköisesti, halutessa myös painotalo ja mainostoimistoyhteistyön kautta sekä tallenteella. Kaikki onnistuu!


Matkakulujen korvaus

1€/km, sisältää myös aikakorvauksen ajo-ajoilta.


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä