Iida Hay Media

Tuotan valokuvauksia Turun seudulla yksityisille ja yrityksille. Kuvaan miljöössä, studiossa tai vaikka asiakkaan kodissa. Suunnittelen kuvaukset aina asiakkaan toiveet huomioiden. Valokuvaaminen on minulle enemmän kuin hetkien ikuistamista. Sen avulla talletan tunteita, taianomaisia hetkiä ja toteutan itseäni. Valokuvauksissa käytän ammattitasoisia välineitä. Kuvat toimitetaan sähköisessä muodossa ja ovat täysilaatuisia aina huolella muokattuja.

Osan referensseistäni näet tältä sivulta, mutta käy vilkaisemassa nettisivuni iidahay.fi tai Instagramista @iidahaymedia. Tutustuthan ennen kuvaukseen tuloa sivuillani ehtoihin.

Varausmaksuna maksetaan 50% hinnasta. Loput 50% veloitetaan kuvien toimituksen yhteydessä.
Hinnat sisältävät alv. 24%

Asiakas hyväksyy nämä kuvausehdot tullessaan kuvaukseeni. Tutustuthan siis näihin huolella ikävien käänteiden välttämiseksi.

– Tutustuthan kuvaus- sekä kuvankäsittelytyyliini etukäteen. Kuvia ei saa muokata eikä niihin saa lisätä filttereitä. Säilytä mahdollisimman hyvin kuvan oikea kuvasuhde. Joissain tapauksissa kuvasuhde muuttuu hieman ja se on ok.

– Kuvia ei ole lupa myydä eteenpäin eikä toimitettavasta kuvagalleriasta saa ottaa itselleen kuvakaappauksia ennen kuin koko kuvaus on maksettu valitsemistasi kuvista.

– Kuvaajana saan julkaista ja käyttää valokuvia portfoliossa, somessa ja nettisivuilla sekä vapaasti mainonnassa. Kysyn kuitenkin aina asiakkaalta luvan kuvagallerian toimitettua.

– Kuvaukset sisältää matkakulut ja ALV on 24%.

-Merkitsethän aina Iida Hay Median valokuvaajaksi julkaistaessa valokuvia. (Ei koske yrityksiä.)

– Saat valitut kuvat käyttöösi vasta kun olet maksanut koko kuvauksen. Jos valitsit laskun sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku kuvauspäivästä laskien. Tämän jälkeen kirjanpitäjällä on oikeus veloittaa viivästyskorkoa.

– Varausmaksuna maksetaan 50% kuvauksen hinnasta heti varauksen yhteydessä. Tarjouksen hyväksyminen tai palvelun varaaminen on sitova.

– Kuvausaikaa voidaan siirtää aina sairastapauksissa veloituksetta. Varausmaksua ei palauteta jos kuvaus perutaan täysin tai asiakas ei ole saapunut kuvaukseen.

-Studiokuvauksissa kuvausaikaa voidaan siirtää 1kk sisälle alkuperäisestä sovitusta ajasta. Tämän jälkeen asiakkaalta on oikeus veloittaa uudesta ajasta studiovuokra toiseen kertaan.

-Olet aina päävastuussa lapsestasi ja lemmikistäsi valokuvaustilanteissa. Jos välineistöä hajoaa sinun, lapsen tai lemmikin puolesta, niin minulla on oikeus veloittaa tästä uuden väälineen hinta 100%.

-Studiossa kuvatessa ei saa olla kengillä vaan aina sukilla tai täysin varmasti puhtailla sisäkengillä. Studiotaustan mennessä likaiseksi/ piloille on oikeus veloittaa 100% hinta uudesta vastaavasta tuotteesta.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 3 vuotta

Olen kuvannut yksityisille erilaisia kuvia vuosien aikana. Yrityskuvia olen ottanut mm. Kukkakauppa Katariinalle, Moi Forestille, Luonkokselle, Flow Cosmeticsille, Luonnon Oikulle, Yrttipajalle ja Univisiolle. Olen hyödyntänyt kuvissani eniten miljööympäristöä, mutta 2023 vuoden lopulla studiokuvauksetkin ovat alkaneet tulla tutuiksi.

Olen itseoppinut valokuvaaja.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Kuvat toimitetaan asiakkaalle Google Drive -linkin kautta sähköisesti.


Matkakulujen korvaus

Hinnat sisältävät matkakulut Turun seudun alueille


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä