Hehkukuva

Äiti, sairaanhoitaja, valokuvaaja. Jälkimmäiseen heräsin uudelleen lapseni syntymän jälkeen. Kamera on pysytellyt käsissäni yli 15 vuotta lukiosta asti. Sisälläni palaa intohimo valokuvaamiseen ja editoimiseen. Olen se morsian, joka hääpäivänään jäi ilman valokuvia. Suurin tavoitteeni on kuvata teitä, niin kuin haluaisin itseäni kuvattavan. Se tarkoittaa kaikkein tärkeimmän kuvaamista, eli teidän tärkeimpiä hetkiä ja tunteita, ei siis välttämättä pönöttämistä kameraan katsoen. Vaikka senkin kuvan otan aina, yleensä ensimmäisenä.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 1 vuotta

Varsinaisen yritystoiminnan aloitin helmikuussa 2023, sitä ennen olen valokuvannut aktiivisesti perheitä kaksi vuotta. Valokuvausta olen harrastanut lukio-ikäisestä asti yli 15 vuotta. Lovemedo Autumn Fair messuilla tapahtumakuvaajana 2023.

Opiskelen tällä hetkellä Valokuvauksen ammattitutkintoa Forssan Ammatti-instituutissa.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Toimitan esivalintagallerian asiakkaalle kuvat.fi palveluun, mistä asiakas pääsee valitsemaan haluamansa valokuvat. Valmiiden valokuvien toimituksen jälkeen, asiakas voi ladata omalle tietokoneelleen haluamansa kuvat, ja voi niistä teettää kuvia itselleen haluamansa määrän missä vain.


Matkakulujen korvaus

0,44e/km


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä