Aino Mattila Photography

Olen 28-vuotias Oulun seudulla toimiva valokuvausyrittäjä. Kuvaan juhlia, kuten häitä ja ristiäisiä, sekä henkilöpotretteja miljöössä. Luonto on minulle tärkeä paikka ja luonteva kuvausympäristö. Erityisesti olen kiinnostunut lapsi-, perhe- ja lemmikkikuvauksista sekä juhlatilaisuuksien kuvaamisesta. Tavoitteeni on toimittaa asiakkaille lämpimiä ja aitoja valokuvia, jotka tuovat mieleen iloiset ja tärkeät hetket. Olen hyvin visuaalinen ja tarkka henkilö, mikä näkyy myös valokuvissani. Kiinnitän huomiota erityisesti sommitteluun ja taustaan, ja pyrin tuomaan kohteen parhaat puolet esiin.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 2 vuotta

Työskentelen syksyisin koulu- ja päiväkotikuvaajana, lisäksi teen asuntokuvauksia. Omia kuvauksia kuten perhejuhlia ja henkilökuvauksia olen tehnyt reilun parin vuoden ajan. Vapaa-ajallani harrastan aktiivisesti luonto- ja kaupunkikuvausta, mitä olenkin harrastanut jo useamman vuoden ennen kuin aloin tekemään valokuvausta työkseni. Olen ollut kiinnostunut valokuvauksesta kuitenkin koko ikäni, ja jo teininä perhejuhlien kuvaus on luotettu minun vastuulleni.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Kuvat toimitetaan linkillä, jonka kautta kuvat voi ladata haluamassaan koossa ilman vesileimaa. Kuvia pääsee katsomaan vain linkin kautta.


Matkakulujen korvaus

40km ylimenevistä 0,5e/km


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä