Aino Mattila Photography

Olen 29-vuotias oululainen valokuvaaja. Toimin helmikuusta 2024 eteenpäin pääkaupunkiseudulla valokuvaajana, mutta mahdollisuuksien mukaan voin tehdä keikkoja myös kotiseudullani Oulussa. Intoni valokuvaukseen on lähtenyt rakkaudesta luontoa kohtaan, ja luonto onkin minulle tärkeä paikka ja luonteva kuvausympäristö. Minun kanssa potrettien kuvaus miljöössä siis onnistuu. Kuvaan myös mielelläni juhlia, kuten häitä ja ristiäisiä. Lisäksi olen erityisen kiinnostunut lemmikkikuvauksista.

Tavoitteeni on toimittaa asiakkaille lämpimiä ja aitoja valokuvia, jotka tuovat mieleen iloiset ja tärkeät hetket. Olen hyvin visuaalinen ja tarkka henkilö, mikä näkyy myös valokuvissani. Kiinnitän huomiota erityisesti valoon, sommitteluun ja taustaan, ja pyrin tuomaan kohteen parhaat puolet esiin.

Minulle olisi ilo ikuistaa sinulle tärkeitä hetkiä. Ole toki yhteydessä, niin sovitaan juuri teille sopiva kuvaus!


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 2 vuotta

Työskentelen syksyisin koulu- ja päiväkotikuvaajana, lisäksi teen asuntokuvauksia. Omia kuvauksia kuten perhejuhlia, henkilökuvauksia ja häitä olen tehnyt reilun parin vuoden ajan. Vapaa-ajallani harrastan aktiivisesti luonto- ja kaupunkikuvausta, mitä olen harrastanut jo useamman vuoden ennen kuin aloin tekemään valokuvausta työkseni. Olen ollut kiinnostunut valokuvauksesta kuitenkin koko ikäni, ja jo teininä perhejuhlien kuvaus on luotettu minun vastuulleni.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Kuvat toimitetaan linkillä, jonka kautta kuvat voi ladata haluamassaan koossa ilman vesileimaa. Kuvia pääsee katsomaan vain linkin kautta.

Kuvien toimitusaika vaihtelee senhetkisen työtilanteeni mukaan, mutta pyrkimyksenäni on toimittaa kuvat 2 viikon kuluessa, hääkuvat 4 viikon kuluessa.


Matkakulujen korvaus

40km ylimenevistä 0,5e/km


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä