Valokuvaaja Timo Hölttä

Jos saisin euron joka kerta kun pari mainitsee etteivät oikein viihdy kameran edessä, voisin kuvata häitä ilmaiseksi. Ja jos saisin toisen euron aina häiden jälkeen kun pari kertoo kuinka helppoa ja vapauttavaa se olikin, ajelisin bemarin uudella sähköautolla.

Ymmärrän täysin, että kun lähes ventovieras ihminen tulee sinua kuvaamaan, on ensimmäinen ajatus että kiusallista. Mutta kun kaikki on kohdallaan niin se on kaikkea muuta kuin kiusallista.

Juuri siksi haluan aina keskustella parin kanssa ennen kuin kuvaus buukataan. Jo lyhyen jutustelun jälkeen kyllä huomaamme onko meillä tietynlainen yhteys ja kemia. Kun tämä toimii, on kuvaus pelkästään hauskaa, voimauttavaa ja luonnollista. Ja se johtaa upeisiin, tunnepitoisiin ja tarinaa kertoviin kuviin!

Kun kuvaus on varattu, olen mukananne aina ensikontaktista hääpäivään asti. Voimme soitella aina kun mielen päällä jotain on niin kuin vanhat ystävät. Haluan luoda ilmapiirin, jossa kaikki voimme olla aidosti omana itsenämme. Ja hittolainen että se on tärkeä asia. Koskaan ei tarvitse tuntea oloaan epämukavaksi.

Osallistun mielelläni suunnitteluun ja aikatauluttamiseen. Hääkuvaajalla on vahva käsitys päivän kulusta ja siitä, kuinka paljon mihinkin osuuteen kannattaa varata aikaa. Kun palkkaatte minut kuvaajaksenne, sisältyy hintaan siis myös lupaus häästressin puolittamisesta. Olen tukena ja turvana, myös neuvonantajana. Koko matkan.

Luonteeltani olen ekstrovertti, puhelias, nauravainen. Olen myös seurallinen ja häissä kuin yksi vieraista, ystävistä. Minulla on loistava tilannetaju. Rakastan romantiikkaa, ihania tarinoita ja onnellisia loppuja. Minut saa kiukkuiseksi vain hyvin harvat asiat. Yksi on jäähtynyt aamukahvi.

Hääkuvaaja olen henkeen ja vereen. En voisi kuvitellakaan tekeväni mitään muuta. Otan työni hyvin vakavasti, pidän huolen että virheille ei ole sijaa. Hääpäivän päätteeksi, kotiin ajellessa kuvista on 3 kpl varmuuskopioita. Kuvien tuhoutuminen olisi asia joka päättäisi uran. Sitä riskiä ei yksinkertaisesti oteta.

Olen saanut ikuistaa jo monien upeiden ihmisten upean päivän. Tänä vuonna rikki menee jo hääpäivä nro 50. Haluan aina saada ikuistettua jokaisen kyyneleen, jokaisen hymyn, jokaisen halauksen. Ikimuistoiset hetket tallennettuna kauniiksi kuviksi. Toivottavasti nähdään teidänkin suurena päivänä!

-Timo


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 4 vuotta

Olen kuvannut vuodesta 2013, ja ammatikseni vuodesta 2018. Kokemusta on eniten kertynyt dokumentaarisesta hääkuvauksesta, mutta myös yritys- ja lehtikuvauksia teen paljon.

Kameran eteen ovat tulleet runsain joukoin myös niin ylioppilaat, kuin ripille päässeetkin.

Pekka Halosen akatemia, Kuvallisen ilmaisun toteuttaja.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Kuvat toimitetaan nettigallerian kautta, josta asiakas voi ladata kuvat omalle koneelle.


Matkakulujen korvaus

Matkakulut hääkuvauksissa sisältyvät hintoihin 300 km Järvenpäästä.


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä