ESTFINN

Tervetuloa valokuvaustoimintaamme, joka tarjoaa palveluita hautajaisiin, häihin ja erilaisiin tapahtumiin. Olemme erikoistuneet tallentamaan arvokkaita hetkiä ikimuistoisin kuvin, jotta voit muistella niitä vielä vuosienkin kuluttua.

Tarjoamme asiakkaillemme edullisia hintoja, jotta jokainen voi nauttia ammattitaitoisesta valokuvauksesta ilman suurta budjettia. Meillä on käytössämme laadukkaat kamerat ja varusteet, jotta voimme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Hautajaisissa pyrimme kunnioittamaan vainajaa ja hänen läheisiään. Olemme tietoisia siitä, että hautajaiset ovat henkilökohtainen ja herkkä tilaisuus, joten pyrimme toimimaan hienovaraisesti ja huomaamattomasti.

Häissä haluamme tallentaa kaikki tärkeät hetket, kuten hääparin valmistautumisen, seremonian, hääjuhlan ja tanssin. Haluamme, että jokainen kuva välittää hääparin onnen ja rakkauden tunteen.

Tapahtumissa olemme paikalla tallentamassa juhlan tunnelmaa ja tärkeitä hetkiä. Pyrimme vangitsemaan ihmisten ilon ja naurun kuviksi, jotta voit palata niihin vielä vuosienkin kuluttua.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri sinun tilaisuuteesi. Haluamme auttaa sinua tallentamaan tärkeät hetkesi ikuisiksi muistoiksi.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 25 vuotta

Tartu Pallas


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Hautajaiskuvaus, juhlakuvaus, tapahtumakuvaus, koulukuvaus, lemmikkikuvaus, yrityskuvaus


Matkakulujen korvaus


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä