Detsisphotography

Teen kuvauksia studiollani Lohjalla sekä kuvaan miljöössä Uudellamaalla.
Kuvaan perheitä, vauvoja, häitä, juhlia sekä muita kuvauksia.
Minun päätavoitteeni on tarjota teille mahdollisimman hyvää palvelua sekä laadukkaat ja teidän näköiset kuvat. Haluan kuviin välittyvän aitoja tunteita ja hetkiä.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 2 vuotta

Kuvaus on ollut aina lähellä sydäntäni ja perustinkin muutama vuosi sitten yrityksen valokuvaamiseen. On ollut ihana päästä tutustumaan teihin asiakkaisiin ja ikuistaa teille upeita muistoja!
Haluan kuvista välittyvän aitoja tunteita sekä yritän tehdä olonne kameran edessä mahdollisimman mukavaksi. Kuvauksissa saa olla hauskaa ja nauttia yhdessäolosta!

"Ammattitaitoinen ja symppis kuvaaja! Olemme enemmän kuin tyytyväisiä kuviin! Hänellä oli ihanat ideat ja visiot siitä missä ja miten kuvattaisiin, meidän toiveita kuunnellen. Myös erillaista rekvisiittaa oli käytössämme ja niillä saatiinkin lopussa perheen pienin jaksamaan viimeiset otokset! Iso kiitos että ikuistit meidän perheen tärkeän hetken/tapahtuman ja muistona siitä ihan mielettömät kuvat! Suuri suositus Johannalle!"

"Valokuvaaja-Johanna paneutui huolella toiveisiimme ja sai ikuistettua upealla tavalla perheemme. Koen, että on kuvaajan taitoa saada persoonallisuudet esille kuvien kautta.
Suunnitteluvaihe, kuvaushetki sekä kuvien toimitus sujuivat saumattomasti. Kuvien laatu ylitti odotukset!
Kuvaajan lämmin persoona sopii monenlaisiin kuvaustilanteisiin. Uskon, että Johannan lempeä tapa kohdata ihmiset ja olla läsnä hetkessä ovat, taidon lisäksi, vahvuuksia valokuvaajana.
Suosittelen lämpimästi ❤."

"Ihana valokuvaaja ihmisenä ja erittäin taitava ja selvästi tiesi mitä tekee <3 saatiin ihania kuvia meidän hääpäivästä"

"Mukava ja taitava kuvaaja :) Kuvaustunnelma oli rento! Kuvaaja kohtasi kärsivällisesti myös perheen pienimmän vauhdikkaan kuvattavan :) Hän oli nähnyt vaivaa sopivien kuvauspaikkojen selvittämiseen ja lopputulos oli upea!"

Olen käynyt kursseja valokuvaukseen ja häihin erikoistuen.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Esikatselugallerian välityksellä netissä.


Matkakulujen korvaus

0,4e/km


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä