Deluxe Desire's

Hei vaan kaikille!
Olen somesta pirtsakkana Pikku Myynäkin tunnettu ammattikuvaaja sekä vaikuttaja, joka on vahvasti profiloitunut hää- & juhlakuvaajaksi raikkaalla ja autenttisella kuvaus tyylillään. Sillä olen viehättynyt erityisesti aidoista hetkistä ja niiden taltioimisesta kuviin. Sisällöntuottajana sekä vaikuttajana myös yritys- & henkilökuvaus ovat lähellä mun sydäntä ja tarjoankin kuvauksia monipuolisesti yrittäjille sekä yrittäjähenkisille!


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 4 vuotta

Hää- & juhlakuvaus vuodesta 2020 alkaen, takana tällä hetkellä reilut kahdetkymmenet häät ja lukuisat juhlat, tapahtumat, tilaisuudet.

Yrityspuolella olen ikuistanut erilaisia brändikuvia useille hääalan yrittäjille kuten I Love Party lle, Sveitsin Häät & Polttarit tapahtumalle (tapahtuman virallinen kuvaaja jo 3 vuotta!) sekä
hyvinvointialan ammattilaisille ja suuryrityksille (mm. Hau Hau Champion, Prima Cat Suomi).

Pekka Halosen Akatemiassa Media-alan perustutkinto, Kuvallisen ilmaisun toteuttaja 2019-2021 180op!


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Kuvat toimitetaan nopealla toimituksella sähköisen helposti jaettavan linkin kautta, jotta niiden jako ystäville ja tuttaville olisi helppoa. Galleriasta kuvat ladattavissa helposti ladattavissa eri käyttötarkoituksiin sopivina kuten someen tai painotuotteisiin (kiitoskortit, taulut). Yrittäjille ja vaikuttajille on mahdollista koostaa kaikki lunastetut kuvaukset yhteen ja samaan galleriaan!


Matkakulujen korvaus

0,46snt /km (yli 20km matka Järvenpäästä).


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä