Alejandro Lorenzo

Jos suunnitelmissasi on häät tai muu perhetapahtuma, yritykselläsi on tulossa tärkeä tapahtuma tai tarvitset edustavan henkilökuvan - valitse minut valokuvaajaksesi!

Olen espanjalainen valokuvaaja ja valokuvausopettaja, kotoisin Barcelonasta, jossa olen opiskellut valokuvausta ja graafista suunnittelua. Visuaalisuus on minulle erityisen tärkeää. Lapsena ei laskenut lampaita vaan mietin erilaisia kuvia nukahtaessani. Totta puhuen minusta tuli valokuvaaja, koska en osaa piirtää.

Jatkuva oppiminen on minulle tärkeää. Olivat kyseessä sitten asiakkaat, valokuvausta opiskelevat tai ystäväni - ihmisen ovat suurin inspiraation lähteeni. Ihmisten kohtaaminen on rikkaus, joka myös näkyy lopputuloksessa. Uusiin, erilaisiin ihmisiin tutustuminen on mahtavaa. Se tekee valokuvauksesta minulle sekä intohimon kohteen, että ammatin.

Asiakkaani arvostavat minussa niin ammattimaisuuttani kuin myös rentouttani, Asioista sopiminen kanssani on helppoa, toteutan joustavalla tavalla asiakkaiden toiveet ja olen sekä nopea että luotettava. Jos kameran edessä oleminen ei ole sinulle luontevaa, osaan auttaa siinäkin!

Päätoiminta-alueeni on Helsinki, jossa valokuvaamoni sijaitsee, mutta tarvittaessa olen valmis myös matkustamaan tarpeidesi mukaan.
 
Ole yhteydessä ja jutellaan tarpeistasi - ratkaisu löytyy varmasti! Esimerkiksi ennen hääkuvauspäätöstä kannattaakin järjestää erillinen neuvottelu studiollani.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 15 vuotta

Asiakkaat:
Helsingin Kaupunki, Helsinki Pride, USA Embassy in Helsinki, Metsä Group, Nenäpäivä-säätiö, Suomen Punainen Risti, Suomen Setlementtiliitto ym.

Graafinen suunnittelu & valokuvaus


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Sähköisesti


Matkakulujen korvaus

Sovitaan


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä