Studio Verstas Oy - Antti Kallio VVK

Studio Verstas Oy - Uuden ajan kuvaamo vanhalla puukoululla.

Teemme sekä valokuvaa, videokuvauksia, markkinointiviestintää että valokuvauskoulutuksia.

Meillä on laaja ammattitason kalusto runkoineen, putkineen, videokuvauslaitteeneen sekä valaisulaitteineen, eli kaikki kiva saadaan talteen :) Studiotilat löytyvät Tuusulan Ruotsinkylästä, upeasta vanhasta puukoulusta.

Studiotilamme lisäksi tulemme kuvaamaan ihan sinne missä sitten meitä tarvitsetkin!

Tärkeimpänä on rento fiilis kuvaajan ja kuvattavan välillä! Se on ensisijaista, jotta onnistunut kuvaus saadaan aikaan. Mukavat kuvaajat ovat kuvauslaadun ohella meidän vahvuuksiamme.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 5 vuotta

Ammattikuvaaja (VAT + Media-alan AT, videokuvaaja), FIMAGE ry:n Professional Member. Yrittäjä valokuvauksen, videokuvauksen, visuaalisen viestinnän ja valokuvauskoulutuksen aloilla.

Takana kattava määrä valokuvauksia ja videokuvauksia mallikuvauksia, muotokuvauksia vauvasta vaariin, hääkuvauksia ja kuvaamista bändeistä tapahtumiin, asunto-/teollisuuskohteisiin ja tuotteisiin. Tällä hetkellä laajalla skaalalla valo- ja videokuvauksia sekä yrityksille että yksityisille.

Toiminut valokuvaamon päävalokuvaajana ja päällikkönä vuoden 2015 kesäkuusta alkaen vuoden 2016 kesäkuuhun. Tätä ennen freenä.

Toimintaa ja projekteja kuvan sekä markkinointiviestinnän alalla lähes 15 vuotta vuodesta 2004 lähtien, muun muassa lastenkirjakuvituksia sekä markkinoinnin materiaaleja.

Toimin valokuvaus- ja muuna kouluttajana Keudassa Media-alalla.

Valokuvaajan ammattitutkinto (VAT), Media-alan ammattitutkinto (videokuvaaja) sekä markkinointiviestinnän ammatti- ja erikoisammattitutkinnot.

Portfoliohakujen kautta Kuvittajat ry:n jäseneksi 2012, Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n jäseneksi vuonna 2015 ja Professional Member FIMAGE ry vuonna 2018.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Asiakkaan toiveiden mukaan joko digitiedostoina kuvat.fi kautta tai printteinä. Koevedokset omaan salasanalukittuun kansioon kuvat.fi -sivustolle (anttikallio.kuvat.fi)


Matkakulujen korvaus

laskutetaan tarpeen mukaan jos Uudenmaan alueen ulkopuolella


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä