Iiur Viio

Profiilikuva

Paikkakunta: Helsinki

Y-tunnus: 2207234-7

Studio käytössä:


Jätä tarjouspyyntö ammattilaisille

Palvelut:

Hääkuvaus


Nimeni on Niko, valokuvaustoiminimeni on Iiur Viio ja intohimoni on hääkuvaus. Mielestäni häissä on jotain erityistä, jotain taianomaisuutta, jonka haluan vangita valokuviin. Se, miten jokainen hääpäivä koostuu samoista elementeistä, mutta rakentuu aina omanlaisekseen, uniikiksi tarinaksi, tekee häiden kuvaamisesta huumaavan seikkailun.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 3 vuotta

Minusta tuli häävalokuvaaja onnenkantamoisen kautta. Olin harrastanut valokuvausta jo pitkään ja sitä kautta päädyin ottamaan kaverin kaverille kuvia hänen käsitöistään, jotta saataisiin niistä hyvät kuvat nettiin. Hän tykkäsi kuvista niin paljon, että yllättäen pyysi minua hääkuvaajakseen! En ollut koskaan kuvannut häitä tai edes käynyt kovin monessa, mutta suostuin oitis.

No, hääkuvat onnistuivat yli odotusten ja ennen kaikkea minulla oli hurjan hauskaa! Nyt, kymmenien häiden jälkeen, tuo tunne ei ole kadonnut minnekään - häiden kuvaaminen on edelleen yksi hauskimmista asioista, jota tiedän.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Toimitan muutaman otoksen, ikään kuin maistiaisina, heti häitä seuraavana päivänä. Näin esim. Facebookiin tai Instagramiin saa nopeasti ihanan, ammattimaisen hääkuvan.

Toimitan loput, 200 - 300 kuvaa kahden - kolmen viikon sisällä häistä. Kuvat tulevat näkyviin yksityiseen verkkogalleriaan ja lisäksi toimitan täysikokoiset kuvat USB-tikulla.


Matkakulujen korvaus

Sisältyvät hintaan


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästäIlmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä