Tony Halttunen

Ikuistan tärkeät hetkesi valokuviksi, joissa muistot säilyy. Minulla on jo useamman vuoden kokemus valokuvauksesta, joka sai alkunsa harrastuksesta. Harrastus alkoi kääntymään kysynnän vuoksi kaupalliseksi ja nykyään saan tehdä työtä, joka on intohimoni.

- Asuntokuvaukset yksityisille ja kiinteistönvälittäjille

- Erilaiset henkilökuvaukset miljöössä. Häät, huomenlahja, valmistujaiset ym.

Hieman itsestäni:

Olen Tony Halttunen, yrittäjä Porvoosta, joka on omimmillaan luovassa työssä, missä saa olla tekemisissä ihmisten kanssa.

Kiinnostus valokuvaamiseen syttyi, kun toimin Huoneistokeskuksella kiinteistönvälittäjänä. Siihen aikaan kuvattiin asuntoja vielä digipokkareilla ja laatu oli sen mukaista, kun vielä jokainen välittäjä kuvasi omat kohteensa. Päätin että alan panostamaan enemmän myyntikuviin ja ostin ensimmäisen Canonin järjestelmäkamerani. Ensin kuvasin vain omia kohteita, eikä mennyt pitkään kun muut välittäjät alkoi kysellä josko voisin tulla kuvaamaan myös heidän kohteensa. Kuvaaminen alkoi olemaan osana työtä ja myös harrastuksena se vei mukanaan.

Nykyään kuvaamisessa yhdistyy työ sekä harrastus, se näkyy myös kalustossa jota olen päivittänyt koko ajan lisää oman vaatimustason täyttämiseksi. Parasta tässä työssä on se, että voi kehittyä koko ajan ja oppii näkemään kameran takaa ison kuvan, eli sen mikä herättää katsojassa mielenkiinnon.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 5 vuotta

Asuntokuvauksia teen mm. Huoneistokeskukselle ja muille välitysliikkeille, myös yksityisille jotka myyvät itse asuntoaan.

Henkilökuvauspuolella on kokemusta monenlaisista kuvauksista kuten esimerkiksi huomenlahjat, henkilöstökuvat, perhekuvat, mainoskuvat ja muut merkittävät elämäntapahtumat jotka halutaan ikuistaa kuviksi.

Itse oppinut ammattikuvaaja ja yrittäjä


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Tiedostonsiirtona välityspalvelimella tai ulkoisella tallenteella sopimuksen mukaan.


Matkakulujen korvaus

0,45€/km


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä