Artco. Agency Oy

Artco. Agency Oy on luovan alan brändien kattoyhtiö, jonka alabrändinä on esimerkiksi Artco. Creative, joka on erikoistunut kansainvälisten yritysten markkinointimateriaalien tuottamiseen.

Työskentelemme pääasiassa suurien hotelliketjujen kanssa, joita ovat esimerkiksi Marriott, Swissotel, Autograph Collection, Nobis, Design Hotels ja Four Seasons. Kierrämme ympäri maailmaa ottamassa hotelleista tasokkaita valokuvia sekä markkinointiin soveltuvia B Roll -videoita.

Suomessa teemme kuvaustöitä useiden ravintoloiden, vaikuttajien, yritysten ja yksityisten henkilöiden kanssa.

Toimimme Showroomillamme Helsingin Lönnrotinkadulla. Hyödynnämme studiomme lisäksi lähistöllä olevia lokaatioita, jotta saavutamme mahdollisimman tasokkaan lopputuloksen.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 3 vuotta

Portfoliotamme pääset katsomaan osoitteesta artcocreative.com

Olemme aloittaneet kuvaustyöt nuorina tekijöinä, joiden tähänastinen kuvaustaito on pääasiassa itse opittua. Markkinoinnin koulutustaustaa löytyy Helsingin Business Collegesta ja Estonian Business Schoolista.

Aloitimme kuvaustyöt noin 15 vuotiaina, jonka jälkeen olemme kasvattaneet tietämystämme referenssien kautta. Jotain on tehty oikein kun maailman suurimmat hotellit luottavat ammattitaitoomme.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Toimitamme asiakkaalle ensin sähköisesti useita raakoja versioita, joista hän saa valita lopulliset versiot, jotka käsittelemme valmiiksi. Määrät ovat erikseen sovittuja ja projektikohtaisia.


Matkakulujen korvaus

Sovitaan erikseen tapauskohtaisesti.


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästä


Olemme Suomen suosituin palvelu valokuvaajien vertailuun. Yli 96% asiakkaistamme suosittelee valitsemaansa kuvaajaa.

Vertaa valokuvaajat tästä

Ilmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä

Kilpailuta valokuvaajat tästä