Jenna Lehtonen

Profiilikuva

Paikkakunta: Helsinki

Y-tunnus: 2754766-3

Studio käytössä:


Jätä tarjouspyyntö ammattilaisille

Palvelut:

1-vuotiskuvaus

Bändikuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus

Hääkuvaus

Hautajaiskuvaus

Henkilöstökuvaus

Juhlakuvaus

Lapsikuvaus

Lehtikuvaus

Lemmikkikuvaus

Mallikansiokuvaus

Muotikuvaus

+ Muu (kerron tarkemmin)

Perhekuvaus

Rippikuvaus

Tapahtumakuvaus

Vauvakuvaus

Ylioppilas / Valmistujaiskuvaus

Yrityskuvaus


Olen saanut Suomen hauskimmat koomikot pidättelemään pokkaansa, mummot heittelemään kastelukannuja taivaalle ja pukumiehet leikkimään solmioillaan. Ani harva pystyy ottamaan kansikuvia sekuntiaikataululla, kirjoittamaan ymmärrettävästi avaruusfysiikasta, pummaamaan ventovieraalta moottorivenekyydin saadakseen kuvan lähempää, haastattelemaan entistä ympäristöministeriä minuutin briiffauksen jälkeen tai jatkamaan kuvaamista vielä sen jälkeen, kun karhu on vienyt kengän jalasta. Minä pystyn.

Juttujani on julkaistu iltapäivälehdistä Koillissanomiin kuvien, tekstien ja videoiden muodossa niin printissä kuin verkossa – sosiaalista mediaa unohtamatta. Lehtikuvaajan ja toimittajan työssä olen kuvannut ja haastatellut ihmisiä poliitikoista poronhoitajiin. Tiedon välittäjän työ on vaatinut muun muassa uskallusta esittää kysymyksiä, yhteiskunnallista ymmärrystä, joustavuutta, nopeutta, tilannetajua ja hyviä vuorovaikutustaitoja – kykyä kohdata ihminen. Tulenkin todistetusti toimeen niin muusikkojen, missien, toimitusjohtajien, torikauppiaiden, sotaveteraanien, lapsien, eläinten kuin urheilijoidenkin kanssa. Osaamiskenttäni on laajempi kuin yhteen tiettyyn kategoriaan – kuten mainoksiin – kuvaavan. Olen ikuistanut lukuisia ihmisiä, urheilu- ja kulttuuritapahtumia, tiedotustilaisuuksia, reportaaseja ja kansikuvia sekä studiossa että miljöössä.

Olen ollut kuvaajana ja toimittajana Ilta-Sanomissa, Aamulehdessä, Savon Sanomissa, Koillissanomissa ja Iltalehdessä. Eri mediatalojen toimituksissa työskentely on opettanut yhteiskunnasta enemmän kuin yksikään luento yliopistolla, mutta viralliselta titteliltäni olen yhteiskuntatieteiden maisteri. Taustani ansiosta minut voi heittää keikalle mihin tahansa ympäristöön.

www.jennalehtonen.com


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 8 vuotta

Lehtikuvaajan osaamiskenttä on huomattavasti laajempi kuin pelkkään tiettyyn kategoriaan kuvaavan. Olen kuvannut lukuisia ihmisiä, urheilu- ja kulttuuritapahtumia, tiedotustilaisuuksia, reportaaseja ja kansikuvia sekä studiossa että miljöössä. Lehtikuvaaja on yhä tiedon välittäjä, joten työ on vaatinut yhteiskunnallista ymmärrystä, uteliaisuutta, joustavuutta, nopeutta, tilannetajua ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olen työskennellyt kuvaajana Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä Helsingissä, Aamulehdessä Tampereella, Savon Sanomissa Kuopiossa ja Koillissanomissa Kuusamossa . Tämän taustan ansiosta minut voi heittää keikalle mihin tahansa ympäristöön.

Kuvaan myös häitä, perhekuvia, lapsia ja erityisen mielelläni lemmikkejä. Autan mielelläni silloinkin, kun tarvitset uutta profiilikuvaa sosiaaliseen mediaan tai haluat toteuttaa jonkun visiosi ammattilaisen avustuksella.

Malttamattomuus on hyve, ota yhteyttä jo tänään!

Valmistuin Tampereen yliopiston kuvajournalismin linjalta yhteiskuntatieteiden maisteriksi vuonna 2015. Käytännön koulutuksen kuvajournalismiin sain Helsingin Evankelisessa Opistossa vuosina 2008-2009.


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Sopimuksen mukaan.


Matkakulujen korvaus


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästäIlmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä