Tony Halttunen

Profiilikuva

Paikkakunta: Porvoo

Y-tunnus: 2773102-2

Studio käytössä:

Kotisivu


Jätä tarjouspyyntö ammattilaisille

Palvelut:

1-vuotiskuvaus

Asuntokuvaus

Bändikuvaus

Boudoir / Huomenlahjakuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus

Henkilöstökuvaus

Huomenlahjakuvaus

Ilmakuvaus

Lapsikuvaus

Lemmikkikuvaus

Luontokuvaus

Muotokuvaus

Perhekuvaus

Raskausajan kuvaus

Rippikuvaus

Tila- ja kiinteistökuvaus

Vauvakuvaus

Ylioppilas / Valmistujaiskuvaus

Yrityskuvaus


Ikuistan tärkeät hetkesi valokuviksi, joissa muistosi säilyy. Minulla on jo useamman vuoden kokemus valokuvauksesta, joka sai alkunsa harrastuksesta. Harrastus alkoi kääntymään kysynnän vuoksi kaupalliseksi ja nykyään saan tehdä työtä, joka on intohimoni.

- Asuntokuvaukset yksityisille ja kiinteistönvälittäjille

- Henkilökuvaukset miljöössä

Hieman itsestäni:

Olen Tony Halttunen, valokuvaaja – monialayrittäjä Porvoosta, joka on omimmillaan luovassa työssä, jossa saa olla tekemisissä ihmisten kanssa.

Kiinnostus valokuvaamiseen syttyi, kun toimin Huoneistokeskuksella kiinteistönvälittäjänä. Siihen aikaan kuvattiin asuntoja vielä digipokkareilla ja laatu oli sen mukaista, kun vielä jokainen välittäjä kuvasi omat kohteensa. Päätin että alan panostamaan enemmän myyntikuviin ja ostin ensimmäisen Canonin järjestelmäkamerani. Ensin kuvasin vain omia kohteita, eikä mennyt pitkään kun muut välittäjät alkoi kysellä josko voisin tulla kuvaamaan myös heidän kohteensa. Kuvaaminen alkoi olemaan osana työtä ja myös harrastuksena se vei mukanaan.

Nykyään kuvaamisessa yhdistyy työ sekä harrastus, se näkyy myös kalustossa jota olen päivittänyt koko ajan lisää oman vaatimustason täyttämiseksi. Parasta tässä työssä on se, että voi kehittyä koko ajan ja oppii näkemään kameran takaa ison kuvan, eli sen mikä herättää katsojassa mielenkiinnon.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2001, jolloin perustin äänitys -studion. Siihen aikaan musiikki oli iso osa elämää. Soitan itse rumpuja ja laulan, nykyään enemmän omaksi iloksi, mutta ehkä vielä jonain päivänä taas muidenkin. Tässä välissä olen ehtinyt kuitenkin toimia monenlaisissa työtehtävissä, kuten esimerkiksi myynnin ja ohjelmapalvelu-alan parissa. Tällä hetkellä valokuvaamisen lisäksi teen kirvesmiehentöitä. Siinä parasta on se, kun saat nähdä oman kädenjäljen ja toteuttaa muiden visioita.

Itselle tärkeitä arvoja elämässä on siitä nauttiminen ja vapaus tehdä asioita mistä tykkää. Vapaa-aikaan kuuluu isona osana liikunta ja oma tytär. Yksi suurimmista intohimoista on matkustelu, aina kun vaan siihen tarjoutuu mahdollisuus, niin olen valmiina.


Kokemus & Koulutus

Ammattikuvaajana: 4 vuotta

Asuntokuvauksia teen mm. Huoneistokeskukselle ja muille välitysliikkeille, myös yksityisille jotka myyvät itse asuntoaan.

Henkilökuvauspuolella on kokemusta monenlaisista kuvauksista kuten esimerkiksi huomenlahjat, henkilöstökuvat, perhekuvat, mainoskuvat ja muut merkittävät elämäntapahtumat jotka halutaan ikuistaa kuviksi.

Itse oppinut ammattikuvaaja ja yrittäjä


Tuotteiden toimitus asiakkaalle

Tiedostonsiirtona välityspalvelimella tai ulkoisella tallenteella sopimuksen mukaan.


Matkakulujen korvaus

0,45€/km


Asiakkaiden antamat suosittelut

Jättämällä tarjouspyynnön, näet kaikkien sinulle vastanneiden kuvaajien suosittelut.
Aloita tästäIlmainen // Nopea // Luotettava // Vertaile kuvaajat tästä